Eiken vloer verkrijgbaar bij Parketloods in verschillende soorten

Wil je graag een eiken vloer met een luxe uitstraling die volledig bij jouw woning en wensen past? Een eiken vloer die betaalbaar is en lang meegaat? Koop dan een eiken vloer bij Parketloods. Parketloods is een vloerspecialist en hét adres waar je een eiken vloer kunt kopen. Een eiken vloer natuur heeft altijd prachtige, natuurlijke noesten en andere onregelmatigheden. Daardoor wordt het ook wel een abdijvloer of kloostereiken vloer genoemd. Uiteraard bieden wij ook de zogenaamde ‘Family vloer’, deze heeft minder noesten of kwasten. Daarnaast hebben wij ook het ‘Eiken Select’. De vloerdelen van dit soort parket zijn geselecteerd opdat er geen noemenswaardige knoesten of kwasten in voorkomen, en zijn bovendien ook geselecteerd op kleur.

Duurzame eiken vloer

Als je een eiken vloer bij Parketloods koopt ben je verzekerd van een duurzame vloer. Door de duurzaamheid van een eiken vloer kiezen veel van onze klanten voor deze variant. Daarnaast biedt een eiken vloer vele mogelijkheden en is met kleuren en interieurstijlen te combineren. Wil je graag een glimmende vloer? Een eiken vloer kan in de olie of wash gezet worden voor het gewenste resultaat. Je dient alleen wel zelf de vloer goed te onderhouden, om de schoonheid van het hout te bewaren. Kortom, een eiken vloer is:

  • Duurzaam
  • Mooi
  • Sfeervol
  • Aan te passen aan jouw interieur
  • Betaalbaar

Doordat wij samenwerken met bepaalde fabrikanten kun je bij ons een eiken vloer kopen voor de beste prijs.

Advies bij het kopen van een eiken vloer

Een eiken vloer kopen? Weet je niet precies welke je wilt en wat bij jouw wensen past? Het team van Parketloods kan je daarbij goed adviseren. Wij werken al vele jaren met eiken vloeren en hebben vele woningen voorzien van een prachtige eiken vloer. Ben je geïnteresseerd in een eiken vloer van de Parketloods en wil je meer informatie of een offerte laten maken? Bel dan naar 020 - 261 39 07 of mail naar info@parketloods.nl Ook kun je tegenwoordig advies inwinnen via Skype.

Maak je keuze

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!