Over parketloods + Kenmerken [blokken]

Over Parketloods

Over Parketloods
 

De Parketloods is opgericht in 2006 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein maar hecht familiebedrijf, waar deskundig advies en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Eigenaar John en zijn zwager Jai zijn de gezichten van het bedrijf en John’s vrouw Marie werkt mee op de achtergrond. Op zaterdag krijgen ze hulp van Jorn. Jorn is weliswaar geen familie, maar door zijn jarenlange ervaring in het renoveren van houten vloeren is hij een goede aanvulling op het team. Naast deze vaste krachten werken we samen met een groot team van deskundigen, zoals onze leveranciers, de fabrieken, vloerenleggers en specialisten in vloerrenovatie.

De kracht van de Parketloods is vooral de passie voor en kennis over houten vloeren. Onze kennis delen we in de showroom en in het Parketloods blog. Door John’s achtergrond in de interieurbouw weet hij niet alleen goed wat er komt kijken bij de (ver)bouw(ing)van een woning, maar hij kan ook meedenken over welke vloer het beste in een woning past. Hierdoor weten zowel de particuliere klant als de bedrijven, zoals aannemers en winkel- en horeca eigenaren de Parketloods te vinden.

We bedenken en ontwerpen bovendien continu nieuwe vloeren en doordat we deze vloeren helemaal naar de smaak van u als klant kunnen aanpassen, slaagt u bij ons altijd. Wilt u de vloer robuuster, lichter, strakker of juist landelijker? Alles kan!

Als kers op de taart zijn nagenoeg al onze vloeren ecologisch verantwoord en duurzaam geproduceerd. Meer dan 95% van de bossen waar het hout van onze parketvloeren vandaag komt, staan in Europa. De zagerijen staan naast de bossen en de fabrieken van onze parketvloeren staan in Nederland. Hierdoor hoeft het hout maar één keer binnen Europa vervoerd te worden en dat maakt de transportlijnen kort. Houten vloeren zijn daarnaast 100% recyclebaar, wat ook de duurzaamheid ten goede komt! Maar ook in onze showroom en bedrijfsvoering doen we er alles aan om op een duurzame en milieuvriendelijke manier te werken. Lees hier meer over duurzaam parket en hoe wij duurzaam werken.

Kennis met ons maken? We zien u graag in onze showroom! Maak een afspraak via onze afsprakenplanner of kom langs tijdens openingstijden.

Maak nu een afspraak

Parketloods logo
Parketloods
Praktische info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Super parket, zeer vriendelijke persoonlijke bediening en zeer goede leg service. Het is zo mooi geworden en zo mooi gelegd, echt geweldig!

Stephan

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

Onze showroom is open!

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner en kies voor de optie 'afspraak in showroom'.

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer