Vignet Parket op Vloerverwarming

Keurmerk Vignet Parket op Vloerverwarming

De Parketloods, dé expert in houten vloeren en vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.

Wij zijn trots op het feit dat aan de Parketloods het Keurmerk 'Vignet Parket op Vloerverwarming' is toegekend!
Dit Vignet is een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan parketspeciaalzaken die precies weten wat er mogelijk én onmogelijk is op het gebied van:

  • parket op vloerverwarming;
  • parket en vloerkoeling;
  • parket en warmte-win installaties.

Vrijwel al onze houten vloeren zijn een ideale partner voor vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties. Lang werd er gedacht dat dit soort systemen beter onder een gietvloer of tegelvloer gelegd kon worden of dat een PVC vloer beter geschikt is, maar dat blijkt toch anders te liggen. Gebleken is dat de unieke uitstraling van een mooie houten vloer heel goed samen kan gaan met een aantrekkelijk hoog rendement van uw verwarm- of koelinstallatie. De ervaring leert wel dat een aantal aspecten, zoals de juiste vloer en de correcte afstelling van bijvoorbeeld uw vloerverwarming, belangrijk zijn, maar daar kunnen wij u goed over adviseren!

U kunt er ook nu al meer over lezen in onze blogs: Parket en vloerverwarming: alles wat u moet weten in 3 blogs! Ook interessant is ons blog over de verschillen tussen een houten vloer en een PVC vloer, waarin te lezen is dat uit recent onderzoek is gebleken dat een houten vloer in sommige gevallen zelfs een betere combinatie is met vloerverwarming dan een PVC vloer. Hier leest u er alles over!

Wilt u uw houten vloer combineren met vloerverwarming, vloerkoeling en/of een warmte-win installatie? Wij adviseren u graag. Kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal). Tijdens openingstijden kunt u zonder afspraak langskomen óf u maakt een afspraak via de afsprakenplanner.

 

 

 

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!