Tekst Vignet Parket op Vloerverwarming

Vignet Parket op Vloerverwarming

Vignet Parket op Vloerverwarming

De Parketloods, dé expert in houten vloeren en vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.

Wij zijn trots op het feit dat aan de Parketloods het Vignet Parket op Vloerverwarming is toegekend!
Dit Vignet is een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan parketspeciaalzaken die precies weten wat er mogelijk én onmogelijk is op het gebied van:

  • parket op vloerverwarming;
  • parket en vloerkoeling;
  • parket en warmte-win installaties.

Vrijwel al onze parketvloeren zijn een ideale partner voor vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties. Lang werd er gedacht dat dit soort systemen beter onder een gietvloer of tegelvloer gelegd kon worden, maar die tijden zijn gelukkig veranderd. Gebleken is dat de unieke uitstraling van een mooie houten vloer heel goed samen kan gaan met een aantrekkelijk hoog rendement van uw verwarm- of koelinstallatie. De ervaring leert wel dat een aantal aspecten, zoals de juiste vloer en de correcte afstelling van bijvoorbeeld uw vloerverwarming, belangrijk zijn.

Wilt u uw houten vloer combineren met vloerverwarming, vloerkoeling en/of een warmte-win installatie? Wij adviseren u graag. Kom langs in onze showroom. Tijdens openingstijden kunt u zonder afspraak langskomen óf u maakt een afspraak via de afsprakenplanner. Kan of wilt u niet meteen fysiek langskomen? Plan dan hier een afspraak in voor een live advies gesprek via Skype of Hangouts.

 

 

 

Parketloods logo
Parketloods
Praktische info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

U bent welkom mét of zonder afspraak. Ook is het nog steeds mogelijk om een adviesgesprek in te plannen via videobellen. Meer info.

Lees hier over onze Corona / Covid 19 maatregelen per 24 november 2021.

Let op: kom alstublieft op tijd naar de showroom. In verband met de recente aanscherping van de maatregelen sluiten de deuren van onze showroom stipt om 17 uur.

 

Maak nu een afspraak

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer