Vignet Parket op Vloerverwarming

Keurmerk Vignet Parket op Vloerverwarming

De Parketloods, dé expert in houten vloeren en vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.

Wij zijn trots op het feit dat aan de Parketloods het Keurmerk 'Vignet Parket op Vloerverwarming' is toegekend!
Dit Vignet is een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan parketspeciaalzaken die precies weten wat er mogelijk én onmogelijk is op het gebied van:

  • parket op vloerverwarming;
  • parket en vloerkoeling;
  • parket en warmte-win installaties.

Vrijwel al onze houten vloeren zijn een ideale partner voor vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties. Lang werd er gedacht dat dit soort systemen beter onder een gietvloer of tegelvloer gelegd kon worden of dat een PVC vloer beter geschikt is, maar dat blijkt toch anders te liggen. Gebleken is dat de unieke uitstraling van een mooie houten vloer heel goed samen kan gaan met een aantrekkelijk hoog rendement van uw verwarm- of koelinstallatie. De ervaring leert wel dat een aantal aspecten, zoals de juiste vloer en de correcte afstelling van bijvoorbeeld uw vloerverwarming, belangrijk zijn, maar daar kunnen wij u goed over adviseren!

U kunt er ook nu al meer over lezen in onze blogs: Parket en vloerverwarming: alles wat u moet weten in 3 blogs! Ook interessant is ons blog over de verschillen tussen een houten vloer en een PVC vloer, waarin te lezen is dat uit recent onderzoek is gebleken dat een houten vloer in sommige gevallen zelfs een betere combinatie is met vloerverwarming dan een PVC vloer. Hier leest u er alles over!

Wilt u uw houten vloer combineren met vloerverwarming, vloerkoeling en/of een warmte-win installatie? Wij adviseren u graag. Kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal). Tijdens openingstijden kunt u zonder afspraak langskomen óf u maakt een afspraak via de afsprakenplanner.

 

 

 

Parketloods logo
Parketloods
Praktische info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.