Tekst Vignet Parket op Vloerverwarming

Vignet Parket op Vloerverwarming

Vignet Parket op Vloerverwarming

De Parketloods, dé expert in houten vloeren en vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.

Wij zijn trots op het feit dat aan de Parketloods het Vignet Parket op Vloerverwarming is toegekend!
Dit Vignet is een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan parketspeciaalzaken die precies weten wat er mogelijk én onmogelijk is op het gebied van:

  • parket op vloerverwarming;
  • parket en vloerkoeling;
  • parket en warmte-win installaties.

Vrijwel al onze parketvloeren zijn een ideale partner voor vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties. Lang werd er gedacht dat dit soort systemen beter onder een gietvloer of tegelvloer gelegd kon worden, maar die tijden zijn gelukkig veranderd. Gebleken is dat de unieke uitstraling van een mooie houten vloer heel goed samen kan gaan met een aantrekkelijk hoog rendement van uw verwarm- of koelinstallatie. De ervaring leert wel dat een aantal aspecten, zoals de juiste vloer en de correcte afstelling van bijvoorbeeld uw vloerverwarming, belangrijk zijn.

Wilt u uw houten vloer combineren met vloerverwarming, vloerkoeling en/of een warmte-win installatie? Wij adviseren u graag. Kom langs in onze showroom. Tijdens openingstijden kunt u zonder afspraak langskomen óf u maakt een afspraak via de afsprakenplanner. Kan of wilt u niet meteen fysiek langskomen? Plan dan hier een afspraak in voor een live advies gesprek via videobellen.

 

 

 

Parketloods logo
Parketloods
Praktische info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Super parket, zeer vriendelijke persoonlijke bediening en zeer goede leg service. Het is zo mooi geworden en zo mooi gelegd, echt geweldig!

Stephan

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

Onze showroom is open!

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner en kies voor de optie 'afspraak in showroom'.

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer