Tekst afspraak maken

Afspraak in de showroom

Maak hier een afspraak in de showroom!

U bent altijd welkom in onze showroom, mét en zonder afspraak. Het voordeel van een afspraak maken is dat u zeker weet dat u direct geholpen wordt. Vooral op zaterdag of in vakantieperiodes is dat handig. Wanneer u een afspraak inplant houden we een uur voor u vrij, zodat we alle tijd hebben om u goed te adviseren. Een afspraak is zo gemaakt via onze afsprakenplanner, u kiest hier zelf een datum en tijdstip.

Wilt u liever (nog) niet naar de showroom komen - of gewoon eerst eens horen wat dat écht deskundige advies inhoudt ;-) -, dan is het ook mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen. Lees hier meer over het live adviesgesprek via videobellen. Ook een videobel afspraak plant u zelf in onze afsprakenplanner.

Lees hieronder meer over het adviesgesprek of maak direct een videobel of showroom afspraak.

Het adviesgesprek                                                         

In elk adviesgesprek nemen we de tijd om uw wensen te inventariseren en u goed te adviseren. Zowel qua sfeer en design als vanuit praktisch oogpunt moet uw nieuwe vloer in uw huis passen. Of u nu van een lichte vloer met brede plank houdt of juist een donkere vloer met een smalle plank: wij kunnen het u laten zien én uitleggen wat het beste in uw woning past. Daarnaast leggen we u alles uit over de verschillende bewerkingen die een houten vloer kan ondergaan, zoals roken, schaven, borstelen en bleken. Ook vertellen we u alles over de verschillende selecties (rustiek, select etc) en over de voordelen van de verschillende soorten lak en olie. Natuurlijk informeren we u ook op het punt van onderhoud over de voor- en nadelen van de verschillende typen vloeren, bewerkingen en afwerkingen.

Hebt u huisdieren? Wilt u de vloer combineren met vloerverwarming of vloerkoeling? Zijn er onderburen waar rekening mee moet worden gehouden? Ook al deze praktische aspecten bespreken we wanneer we u onze uitgebreide collectie vloeren laten zien.

Maak nu een afspraak

Parketloods logo
Parketloods

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

U bent welkom mét of zonder afspraak. Ook is het nog steeds mogelijk om een adviesgesprek in te plannen via videobellen. Meer info.

Lees hier over onze Corona / Covid 19 maatregelen per 24 november 2021.

Let op: kom alstublieft op tijd naar de showroom. In verband met de recente aanscherping van de maatregelen sluiten de deuren van onze showroom stipt om 17 uur.

 

Maak nu een afspraak

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer