Afspraak in de showroom

Maak hier een afspraak met een van onze showrooms!

U bent altijd welkom in één van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal), mét en zonder afspraak. Het voordeel van een afspraak maken is dat u zeker weet dat u direct geholpen wordt. Vooral op zaterdag of in vakantieperiodes is dat handig. Wanneer u een afspraak inplant houden we een uur voor u vrij, zodat we alle tijd hebben om u goed te adviseren. Een afspraak is zo gemaakt via onze afsprakenplanner, u kiest hier zelf een datum en tijdstip.

Wilt u liever (nog) niet naar de showroom komen - of gewoon eerst eens horen wat dat écht deskundige advies inhoudt ;-) -, dan is het ook mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen. Lees hier meer over het live adviesgesprek via videobellen. Ook een videobel afspraak plant u zelf in onze afsprakenplanner.

Lees hieronder meer over het adviesgesprek of maak direct een videobel of showroom afspraak.

Het adviesgesprek                                                         

In elk adviesgesprek nemen we de tijd om uw wensen te inventariseren en u goed te adviseren. Zowel qua sfeer en design als vanuit praktisch oogpunt moet uw nieuwe vloer in uw huis passen. Of u nu van een lichte vloer met brede plank houdt of juist een donkere vloer met een smalle plank: wij kunnen het u laten zien én uitleggen wat het beste in uw woning past. Uiteraard leggen we daarbij uit wat de verschillen zijn tussen een houten vloer, een PVC vloer of laminaat. Daarnaast leggen we u alles uit over de verschillende bewerkingen die een houten vloer kan ondergaan, zoals roken, schaven, borstelen en bleken. Ook vertellen we u alles over de verschillende selecties (rustiek, select etc) en over de voordelen van de verschillende soorten lak en olie. Bij een PVC vloer zijn er niet alleen verschillen in kleur en breedte van de stroken, maar ook in types PVC: dryback of click PVC. Natuurlijk informeren we u ook op het punt van onderhoud over de voor- en nadelen van de verschillende typen vloeren, bewerkingen en afwerkingen.

Hebt u huisdieren? Wilt u de vloer combineren met vloerverwarming of vloerkoeling? Zijn er onderburen waar rekening mee moet worden gehouden? Ook al deze praktische aspecten bespreken we wanneer we u onze uitgebreide collectie houten vloeren, PVC vloeren en laminaat laten zien.

Maak nu een afspraak

Parketloods logo
Parketloods

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.