Hoofddorp

Koop een eiken vloer bij Parketloods in de buurt van Hoofddorp

Ben je op zoek naar een eiken vloer die je kunt kopen in de buurt van Hoofddorp? Bij Parketloods heb je een nieuwe parketvloer van eiken voor een scherpe prijs. Onze Europese eiken vloeren zijn van hoge kwaliteit en voorzien van het FSC keurmerk. Ondanks deze hoge kwaliteit betaal je toch een eerlijke prijs voor jouw vloer. Dat maakt de Parketloods zo bijzonder! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Hoge kwaliteit eiken vloer voor een scherpe prijs

De Parketloods maakt geen gebruik van tussenpartijen. Wij kopen de vloeren zelf direct in bij de fabriek en bieden deze vervolgens bij jou aan in de buurt van Hoofddorp. Dit zorgt ervoor dat wij de eiken vloeren tegen relatief lage prijzen kunnen aanbieden. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten eiken vloeren. De relatief lage prijzen gelden voor al onze vloeren.

Parketloods heeft in het assortiment vier verschillende soorten eiken vloeren, namelijk:

  • Eiken multi vloer
  • Eiken massief houten vloer
  • Eiken lamelparket
  • Eiken vloer goedkoop parket

Deze zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het ruime assortiment is er altijd een eiken vloer die aansluit op uw wensen.

Eiken vloer met een luxe uitstraling

Een eiken vloer heeft over het algemeen een neutrale uitstraling, maar zorgt daarnaast ook voor een luxe effect. Een andere belangrijke eigenschap is dat het eikenhout duurzaam is. Daarnaast is de vloer in vele kleuren verkrijgbaar, waardoor deze met veel interieurstijlen te combineren is. Deze punten zorgen er samen voor dat de houtsoort in veel huizen is terug te zien, of het nu de moderne of klassieke variant is.

Een eikenhouten vloer moet behandeld worden voor deze gebruikt kan worden in bijvoorbeeld jouw woonkamer. Deze kan in de was gezet worden, geolied worden of gelakt worden. Het is ook mogelijk om een eiken vloer te verven! Zo kan de vloer elke gewenste kleur aannemen.

De vloeren die wij leveren zijn in de fabriek al afgewerkt met olie of meerdere lagen lak. Dit scheelt een hoop tijd en werk. De vloer is altijd direct te gebruiken na het leggen. Het is wel belangrijk dat u de vloer goed onderhoudt om de schoonheid van het hout te bewaren.

Ook een eiken vloer kopen in de buurt van Hoofddorp? Kom bij ons langs of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Hoofddorp

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

U bent welkom mét of zonder afspraak. Ook is het nog steeds mogelijk om een adviesgesprek in te plannen via videobellen. Meer info.

Lees hier over onze Corona / Covid 19 maatregelen per 24 november 2021.

Let op: kom alstublieft op tijd naar de showroom. In verband met de recente aanscherping van de maatregelen sluiten de deuren van onze showroom stipt om 17 uur.

 

Maak nu een afspraak

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer