Monnickendam

Op zoek naar een eiken vloer? Parketloods biedt deze aan in de buurt van Monnickendam

Eiken vloer kopen in de buurt van Monnickendam? Je wilt een nieuwe parketvloer van eiken en uiteraard wil je niet teveel betalen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Parketloods heeft een ruim aanbod eiken vloeren van zeer goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Wij zijn de Parketloods en sinds 2010 hebben wij ons gevestigd op de markt van eiken vloeren in Nederland. Wij vonden het tijd worden dat iedereen een kwalitatief hoogwaardige, Europese eiken vloer kan kopen, voorzien van het FSC keurmerk, en dat allemaal voor een eerlijke prijs. En een eerlijke prijs voor een eiken vloer hoeft helemaal geen hoge prijs te zijn. Wij begrijpen dat niet iedereen een groot bedrag over heeft voor een nieuwe vloer. Daarom zijn onze vloeren extra aantrekkelijk. De Parketloods koopt namelijk zelf vloeren direct in vanaf de fabriek en biedt deze aan in de buurt van Monnickendam en omgeving.

Eiken vloer voor een scherpe prijs

Door geen gebruik te maken van tussenpartijen, kunnen wij ervoor zorgen dat wij al onze eiken vloeren tegen relatief lage prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten in de buurt van Monnickendam en omgeving. Het is dus niet zo dat deze financiële meevaller alleen geldt op één soort eiken vloer, onze gehele collectie wordt op deze manier verkregen. Ben je benieuwd naar onze collectie? Een eiken vloer kopen? Wij hebben in onze collectie vier verschillende soorten eiken vloeren, namelijk:

  • Eiken multi vloer
  • Eiken massief houten vloer
  • Eiken lamelparket
  • EIken vloer goedkoop parket

Door dit gevarieerde aanbod in de buurt van Monnickendam vindt u bij ons beslist een passende eiken vloer.

Eiken vloer met een luxe uitstraling

De eikenhouten parketvloer staat bekend om de neutrale, maar tegelijkertijd luxe uitstraling. Maar bovenal de duurzaamheid van het eikenhout is een geliefde eigenschap. Een eiken vloer is met vele kleuren en interieurstijlen te combineren, waardoor je deze houtsoort dan ook veel terug ziet in de gemiddelde Nederlandse woonkamers in de buurt van Monnickendam, van modern tot klassiek. De eiken vloer kan op verschillende manieren behandeld worden. Het is geschikt om in de was te zetten, het kan geolied worden of gelakt in elke gewenste toon. Het is zelfs mogelijk om een parketvloer te verven, in elke gewenste kleur! De vloeren die wij leveren zijn in de fabriek al afgewerkt met olie of meerdere lagen lak. Dit scheelt een hoop werk voor je na het leggen van de vloer, de vloer is altijd direct te gebruiken na het leggen. U dient alleen wel zelf de vloer goed te onderhouden, om de schoonheid van het hout te bewaren. Ook een eiken vloer kopen in de buurt van Monnickendam? Kom bij ons langs.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Monnickendam

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!