Acties & Kortingen

Bij Parketloods doen we niet aan 'sigaar uit eigen doos'-kortingen. Dit houdt in dat we u niet een hogere prijs voorhouden, om u vervolgens korting te geven. Wel geven wij de laagste prijs garantie. Lees daar hier meer over. Ook bestaat de mogelijkheid om een gedeelte van uw nieuwe vloer terug te verdienen door uw familie en vrienden naar ons door te verwijzen. Mond-tot-mond reclame is nu eenmaal de beste reclame en daar belonen we u graag voor!. In onze showrooms leggen we u graag uit hoe dit werkt. 

Zijn er dan helemaal geen acties? Jawel, regelmatig hebben we leuke acties waarmee we u hopen te verleiden om naar een van onze showrooms te komen :-). Op deze pagina vindt u alle acties die we op dit moment hebben lopen.

 

 

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!