Acties & Kortingen

Bij Parketloods doen we niet aan 'sigaar uit eigen doos'-kortingen. Dit houdt in dat we u niet een hogere prijs voorhouden, om u vervolgens korting te geven. Wel geven wij de laagste prijs garantie. Lees daar hier meer over. Ook bestaat de mogelijkheid om een gedeelte van uw nieuwe vloer terug te verdienen door uw familie en vrienden naar ons door te verwijzen. Mond-tot-mond reclame is nu eenmaal de beste reclame en daar belonen we u graag voor!. In onze showrooms leggen we u graag uit hoe dit werkt. 

Zijn er dan helemaal geen acties? Jawel, regelmatig hebben we leuke acties waarmee we u hopen te verleiden om naar een van onze showrooms te komen :-). Op deze pagina vindt u alle acties die we op dit moment hebben lopen.

 

 

Onze showrooms zijn open!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Let op, Koningsdag, 27 april en Hemelvaartsdag, 18 mei zijn wij gesloten.

Het is nog steeds mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Afwijkende openingstijden, lees meer