Reviews

Wat zeggen klanten over de Parketloods.

Parketloods Amsterdam

Google icon
4.6 / 5
(79)
Peter Wals

Peter Wals

5 maanden geleden

Google icon

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze hebben verstand van houten vloeren en geven goed advies. Ook offertes worden snel verstuurd en zijn transparant over de betaling. Tevens was het terugbrengen van overtollig materiaal geen enkel probleem.

Ronald

Ronald

5 maanden geleden

Google icon

Zoals de naam al zegt; een loods op industrieterrein met houten parket en pvc vloeren. Vriendelijk verkoper die je graag helpt (in de week is hij schuurder). Veel panelen aan de wand met verschillende Europese eiken houten laminaatparket.

Tess S

Tess S

5 maanden geleden

Google icon

Superfijn geholpen in deze zaak. Vriendelijk personeel dat echt de tijd voor je neemt en meedenkt met jouw smaak!

Kev

Kev

11 maanden geleden

Google icon

Vorig jaar een restpartij eiken gekocht en ivm vertraging van de verbouwing kon deze pas vorige maand worden gelegd. Was geen probleem. De service was geweldig en de vloer is prachtig. Degene die hem kwam leggen ook echt een vakman en heel klantvriendelijk.

Marianne Kraai

Marianne Kraai

Google icon

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Jonas Roukema

Jonas Roukema

Google icon

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Christoph Rosenmoller

Christoph Rosenmoller

Google icon

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Sjoerd Koster

Sjoerd Koster

Google icon

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Nienke van Eck

Nienke van Eck

Google icon

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!