Vloer inspiratie

Vloer inspiratie

Wilt u een nieuwe vloer in de woonkamer maar wilt u eerst inspiratie opdoen? Dan zit u op deze pagina goed!

De kleur van de vloer heeft een grote impact op de sfeer in uw huis. Een lichte vloer kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de meubels goed naar voren komen. Er moet dan wel voldoende contrast zijn tussen de vloer en uw meubels. Donkere meubels komen beter tot hun recht op een lichte vloer, maar wanneer u vooral lichte meubels heeft kunt u beter voor een meer donkere vloer kiezen. Lichtinval speelt ook een belangrijke rol. In een ruimte met weinig natuurlijk licht, raden wij een lichte vloer aan. Terwijl een kamer met grote ramen juist heel goed een donkere vloer kan hebben.

Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe foto's van mooie vloeren en/of bijzondere interieurs, veel inspiratie-plezier!

Parketloods logo
Parketloods
Parketloods Instagram post 0 | @parketloods
Parketloods Instagram post 0 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze stoere visgraat vloer komt uit onze Hollandsche vloeren collectie. Het eiken is afgewerkt met een 2 laags UV olie voor een leven lang woonplezier.

Deze Houten vloeren zijn zeer goed te combineren voor vloerverwarming. Uit recent onderzoek is dan ook gebleken dat een Houten vloeren een zeer goede keuze is voor bijvoorbeeld warmtepomp systemen. De duoplanken warmen langzaam op maar koelen ook langzaam af, hierdoor is het de beste keuze qua comfort en gaat uw warmtepomp het langst mee.

De gehele collectie van de Hollandsche vloeren kunnen we uit voorraad leveren.

Heeft u vragen over deze eiken vloeren neemt u dan contact met ons op of komt u langs in onze showroom van Amsterdam of Rhenen/Veenendaal.

Showroom Amsterdam
Keienbergweg 27
1101 EX Amsterdam

Showroom Rhenen
Oude Veensegrindweg 50A
3911 TA Rhenen

Bel ons: +31 (0)20 261 3907
Mail ons: info@parketloods.nl
Bezoek ons online: www.parketloods.nl

#floordesign #Hollandschevloeren #design #houtenvloer #visgraatvloer #duurzaam #vloerverwarming #amsterdam #rhenen #Veenendaal

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 1 | @parketloods
Parketloods Instagram post 1 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze eiken vloer van een hoge rustige selectie is afgewerkt met een mooie lichte smoke kleur.
In deze 1bis houten vloer bevinden zich nagenoeg geen noesten.
U kunt ook kiezen voor een selectie Rustiek A of voor Rustiek, we hebben hier overigens grote voorbeelden van in onze showroom.
De selectie, kleur, breedte en dikte van de eiken toplaag van uw vloer kunt u bij ons kiezen, we adviseren u graag.

Deze vloer is uiteraard ook geschikt op vloerverwarming.

U bent welkom in onze showroom in Amsterdam of Rhenen, maak een afspraak of kom gezellig langs, we geven u een uitgebreid ècht goed advies.

#eiken #houtenvloer #floordesign #design #oakflooring #parketloods #amsterdam #Rhenen #veenendaal #duurzaam

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 2 | @parketloods
Parketloods Instagram post 2 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

We hebben deze foto van een gelukkige klant ontvangen, hij is erg tevreden met het resultaat, en dan ook vooral ook de afwerking tot in detail.

De Hongaarse punt ligt mooi in één vlak met de gietvloer, de houten kozijnen zijn netjes ingekort zodat de vloer daar mooi onderdoor loopt.

De eiken houten vloer is gerookt en behandeld met een olie, de kleur hebben custom gemixt na de wens van de klant, hij voelt aangenaam warm aan doordat er de gehele woning vloerverwarming is aangebracht en natuurlijk ligt deze ook onder de houten vloer.

Houten vloeren zijn het erg geschikt voor vloerverwarming, ze warmen langzaam op en koelen dus ook langzaam af, dit is erg energiezuinig, goed voor de portemonnee tevens duurzaam.

#houtenvloeren #houtenvloer #visgraat #hongaarsepunt #chevron #visgraatvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #eikenvloer #eikenvloeren #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #vloerverwarming #eiken #massiefeiken #dutchdesign #woodenfloor #parketloods #sustainableinterior #design

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 3 | @parketloods
Parketloods Instagram post 3 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze rustieke visgraat vloer is eerst geschaafd daarna verouderd en voorzien van de witste wit 2K olie. De plankjes zijn stotend gelegd waardoor de veroudering langs de randen voor het juiste karakter zorgt. Dit ontwerp past goed in een licht scandinavisch design en zal de ruimte doen oplichten.

We hebben van deze vloer een mooi voorbeeld in de showroom, u kunt er daar naar kijken maar u mag er ook aan voelen :-)

Kom naar onze showroom in Amsterdam of Rhenen.

www.parketloods.nl

#visgraatvloer #walvisgraat #design #amsterdam #houtenvloer #interiordesign #dutchdesign #eiken #Parketloods #floordesign #woodenfloor #duurzaam #scandinaviandesign #vloerverwarming

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 4 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze stoere rustiek visgraat vloer is helemaal van nu! Hij is fijnbezaagd, gerookt en geolied. Dankzij het roken ontstaan er mooie duidelijke contrasten tussen de planken. We hebben deze houten visgraat vloer ontworpen voor een goede klant van ons. Studio Melanie Parker heeft de vloer mooi toegepast in haar interieurontwerp.

De houten vloer ligt op vloerverwarming en ademt daardoor comfort. Nagenoeg alle houten vloeren die wij momenteel maken en leveren zijn geschikt voor vloerverwarming. Dit is overigens ook nog eens de meest energiezuinige keuze.

Voor meer informatie en advies neemt u contact op met Parketloods.

U bent ook welkom in onze showroom van Amsterdam of Rhenen.

#visgraatvloer #walvisgraat #design #amsterdam #houtenvloer #interiordesign #dutchdesign #eiken #Parketloods #floordesign #woodenfloor #duurzaam #studiomelanieparker #custommade #floordesign

Bekijk op Instagram

Parketloods Icon
Parketloods

Trap bekleden!!?? We maken bij de Parketloods graag het onmogelijke mogelijk. Hiervan is dit project een goed voorbeeld. De wens van de klant; Het patroon van de eiken vloer "de Hongaarse punt" moet naadloos doorlopen in de trap, tevens zou de trap ook aan de onderzijde bekleed moeten worden. De complexiteit van het bekleden van deze trap viel buiten de mogelijkheden van de parketteur, om die reden is er dan ook gebruik gemaakt van een meubelmaker, zijn werk sluit perfect aan bij de gelegde Hongaarse punt vloer van de Parketteur op dit project.

De meeste trappen worden bekleed aan de bovenzijde en daarin worden de stootborden dan eventueel meegenomen.
Wenst u ook dat u trap bekleed wordt in dezelfde behandeling als uw vloer, vraag een offerte aan of vraag naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)20 261 3907 Mail ons: info@parketloods.nl

Showroom Amsterdam, kantoor & webshop:
Keienbergweg 27
1101 EX Amsterdam

Showroom Rhenen
Oude Veensegrindweg 50A
3911 TA Rhenen

#houtenvloeren #houtenvloer #visgraat #visgraatvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #eikenvloer #eikenvloeren #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #vloerverwarming #eiken #massiefeiken #dutchdesign #chevron #woodenfloor #cocktailbar #parketloods #sustainableinterior #Rhenen #Veenendaal #floordesign #stairdesign #hongaarsepunt

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 7 | @parketloods
Parketloods Instagram post 7 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze bijzondere eiken visgraat vloer is een speciaal ontwerp. We wilden een visgraat vloer maken met karakter en een heel natuurlijk uiterlijk, die tegelijkertijd goed beschermd is tegen de invloeden van het dagelijks gebruik. We hebben de vloer daarom afgewerkt met een sterke invisible olie. Hiermee is de visgraat vloer goed beschermt, maar behoudt het eiken haar onbehandelde look.

Doordat de vloer fijnbezaagd, geborsteld en kant verouderd is krijgt de vloer zijn mooie karakter. U haalt met deze vloer een mooi natuurlijk element in huis, wat een positief effect heeft op elk interieur. Omdat we deze vloer speciaal voor u maken, heeft deze een levertijd (± drie weken).

U kunt deze vloer in het echt zien en voelen in de showroom. Maak een afspraak of kom gewoon langs.

#design #amsterdam #houtenvloer #interiordesign #dutchdesign #eiken #Parketloods #floordesign #woodenfloor #duurzaam #veenendaal #rhenen #visgraatvloer #visgraat

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 8 | @parketloods
Parketloods Instagram post 8 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

We hebben deze walvisgraat vloer mogen plaatsen in een mooi appartement in Amsterdam.
Deze grote eiken visgraat vloer is voorzien van een 2 laags uv geharde olie van Osmo, welke een zeer goede bescherming biedt.
De vloer is doorgaans op voorraad en is daarom snel leverbaar vanuit ons magazijn.

Kom naar onze showroom in Amsterdam of Rhenen.

www.parketloods.nl

www.parketloods.nl/vloeren-assortiment/artikel/l02003356/walvisgraaduurzaam #visgraatvloer #walvisgraat #design #amsterdam #houtenvloer #interiordesign #dutchdesign #eiken #Parketloods #floordesign #woodenfloor #duurzaam

Bekijk op Instagram

Parketloods Icon
Parketloods

Deze eiken houten stroken vloer hebben we geleverd op een woonark in Amsterdam. De houten vloer is daarna afgewerkt met een zogenaamde matte invisible lak. De woonark is voorzien van vloerverwarming en om die reden worden er dan temperatuur verklikkers geplaatst.

De vloerverwarming verklikker dient elke 10m2 geplaatst te worden aan de onderzijde van de Houten vloer. (zie foto) Op de strip/sticker kunnen 5 verschillende temperaturen gemeten worden, namelijk: 32°, 36°, 40°, 50° en 60°. Wanneer de temperatuur overschreden wordt, kleuren de stippen rood. Om te voorkomen dat dit gebeurd dient de loodgieter, aannemer of vloerverwarming installateur de vloerverwarming zo in te stellen dat de bovenkant van de dekvloer niet warmer wordt dan 28°.

Wil je meer weten? Je kan ons bereiken op: 020 261 3907 of stuur een e-mail naar: info@parketloods.nl

U bent ook welkom in de showroom van Amsterdam of Rhenen.

PS:

Tegenwoordig bestaat er ook de Fidbox, hiermee kunt u de temperatuur van uw vloer digitaal monitoren en via een app de waarden inlezen.

#houtenvloer #houtenvloeren #floordesign #vloerverwarming #design #woodenfloor #woodenflooring #oakflooring #amsterdam #rhenen #skylt

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 10 | @parketloods
Parketloods Instagram post 10 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

We hebben deze walvisgraat vloer mogen plaatsen in een mooi nieuwbouwappartement in Amsterdam.
Deze grote visgraat vloer wordt ook wel walvisgraat of reuze visgraat vloer genoemd.
Door de grote van de plank kan deze visgraat vloer ook zwevend gelegd worden.
Het eiken is voorzien van een 2 laags uv geharde olie, welke een zeer goede bescherming biedt.
De vloer is doorgaans op voorraad en is daarom snel leverbaar vanuit ons magazijn.

Kom naar onze showroom in Amsterdam of Rhenen.

www.parketloods.nl

www.parketloods.nl/vloeren-assortiment/artikel/l02003356/walvisgraaduurzaam #visgraatvloer #walvisgraat #design #amsterdam #houtenvloer #interiordesign #dutchdesign #eiken #Parketloods #floordesign #woodenfloor #duurzaam

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 11 | @parketloods
Parketloods Instagram post 11 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze rustige visgraat vloer is subtiel geolied en contrasteert goed met het grafietzwart van de haard. We hebben hier gebruik gemaakt van een custom olie mix van Monocoat, maar we kunnen nagenoeg elke kleur olie voor u maken.
Deze nieuwe kleur is zowel te zien in onze showroom in Rhenen als in de showroom van Amsterdam.

Maak een afspraak of kom gewoon langs!

www.parketloods.nl

link naar deze vloer :-)

www.parketloods.nl/zoekresultaten.html?q=V012-Mono-7x49-sel

#houtenvloer #visgraatvloer #visgraat #design #interiordesign #floordesign #Parketloods #dutchdesign

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 12 | @parketloods
Parketloods Instagram post 12 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

De afgelopen jaren hebben we een enorme toename gezien in het aantal houten visgraat vloeren welke we hebben mogen leveren. We zien nu dat er steeds meer interesse is voor een ander patroon, De Hongaarse punt ofwel Chevron. Inmiddels zijn er ook diverse PVC vloeren leverbaar in dit patroon. Het patroon wordt in 45 of 60 graden geleverd. De Hongaarse punt komt gek genoeg zeer waarschijnlijk niet uit Hongarije maar vind zijn oorsprong in Italië. Daar werden in de 16de eeuw de eerste Houten vloeren gelegd in dit patroon. Het patroon is waarschijnlijk geïnspireerd op de vlamsteek welke voorkwam in veel borduurwerk uit die tijd. Het was het favoriete patroon van Prinses Elisabeth van Hongarije, zij was veel in Italië en daar dankt de Hongaarse patroonvloer zijn naam dan ook aan.

Het is daarom leuk te zien dat interieurarchitecten en designers de Hongaarse Punt weer hebben ontdekt.

We ontwerpen en leveren graag uw nieuwe Hongaarse punt.
Kom langs in één van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen.
Maakt u liever een afspraak dan kan dat simpel via onze website.

www.parketloods.nl

#hongaarsepunt #chevron #design #interieurinspiratie #houtenvloer #pvcvloer #amsterdam #vloerverwarming #veenendaal #rhenen

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 13 | @parketloods
Parketloods Instagram post 13 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Een houten vloer of pvc vloer: hoe maakt u de juiste keuze?

Lees het hier in onze blog!

ap.lc/BR0hs

#rhenen #veenendaal #vloeren #visgraatvloer #design #houtenvloer #pvcvloer #interieurinspiratie #amsterdam #blog

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 14 | @parketloods
Parketloods Instagram post 14 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

De nieuwe showroom tussen Veenendaal en Rhenen is klaar, we zijn open. Kom langs voor uw nieuwe houten vloer of pvc vloer. We nemen de tijd en geven u het juiste advies. Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

www.parketloods.nl

#houtenvloer #pvcvloer #designinspiration #design #vloerverwarming #visgraatvloer #rhenen #veenendaal #interiordesign

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 15 | @parketloods
Parketloods Instagram post 15 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Morgen gaat onze nieuwe showroom open tussen Veenendaal en Rhenen. We zijn er klaar voor. Het gereedschap wordt opgeborgen. Later foto’s van het resultaat.

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 16 | @parketloods
Parketloods Instagram post 16 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

In een mooi appartement aan het bos in Rhenen hebben we deze eiken visgraat vloer zojuist opgeleverd.

De vloer is in de fabriek voorzien van 7 lagen invisible pantser lak, de vloer kan dus tegen een stootje, is onderhoudsvriendelijk en voelt door de vloerverwarming heerlijk aan.

We hebben deze doorgaans op voorraad en is goed zelf te leggen, uiteraard hebben we ook een professionele legservice.

www.parketloods.nl

#eikenhouten #visgraat #visgraatvloer #design #Rhenen #Veenendaal #floordesign #interiordesign #amsterdam

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 17 | @parketloods
Parketloods Instagram post 17 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

In dit geweldige interieur is over elk detail goed nagedacht, de eiken vloervlakken zijn random ontworpen in de ruimte en voorzien van smalle messing kaders. Het mixen van verschillende breedtes is een subtiel, maar mooi detail in deze Amsterdamse horeca vloer.
Onze vloeren zijn super sterk en kunnen dan ook tegen een stootje.

Bent u ook geïnteresseerd in zo'n mooi custom ontwerp en of de mogelijkheden van gemixte breedtes, neemt u dan gerust contact met ons op of kom langs in de grootste showroom van Amsterdam of per 1 december in onze nieuwe showroom tussen Veenendaal en Rhenen.

www.parketloods.nl

#houtenvloeren #houtenvloer #visgraat #visgraatvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #eikenvloer #eikenvloeren #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #vloerverwarming #eiken #massiefeiken #dutchdesign #barinterior #woodenfloor #cocktailbar #parketloods #sustainableinterior #Rhenen #Veenendaal #mrporter

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 18 | @parketloods
Parketloods Instagram post 18 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Sneak preview!! Parketloods showroom Rhenen.

De laatste loodjes en dan zijn we er klaar voor: Op 1 december openen we onze tweede showroom.

De showroom is gevestigd in een gerenoveerde tabaksschuur en ligt aan het bos tussen Veenendaal en Rhenen.
Openingstijden:

Donderdag en Vrijdag van 10:00 tot 17:00.

Zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00.

#houtenvloer #pvcvloer #Parketloods #rhenen #veenendaal

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 19 | @parketloods
Parketloods Instagram post 19 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze mooie Hongaarse punt hebben we mogen ontwerpen en leveren aan een luxe villa aan het vondelpark in Amsterdam. We hebben het ontwerp mogen uitwerken in samenwerking met een architect vanuit Israël.

Het gehele pand is tijdens de makeover voorzien van vloerverwarming. Meer dan 98% van onze houten vloeren is inmiddels geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. We zijn al 12 jaar expert op dit gebied.

Bent u ook op zoek naar een mooie houten vloer op vloerverwarming dan nodigen we u graag uit in onze showroom in Amsterdam of in onze nieuwe showroom in Rhenen. De showroom in Rhenen zal eind november open gaan.

www.parketloods.nl

#houtenvloeren #houtenvloer #hongaarsepunt #visgraat #visgraatvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #eikenvloer #eikenvloeren #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #vloerverwarming #eiken #massiefeiken #dutchdesign #woodenfloor #parketloods #sustainableinterior #Rhenen #Veenendaal #chevron #

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 20 | @parketloods
Parketloods Instagram post 20 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

We hebben deze eiken designvloer mogen leveren in opdracht van J.P. v Eesteren. Het vloerplan en design zijn van TANK. Het vloerdesign door John Bosch "Parketloods".
Binnen dit project is er extra veel aandacht besteed aan duurzaamheid, het bouwen en leveren van materialen met de kleinst mogelijke footprint.

Kom met uw inspiratie foto's naar onze showroom en we helpen u de juiste vloer uit te zoeken die bij u past.

Check onze openingstijden op onze website, kom gewoon langs of maak een afspraak.

www.parketloods.nl

#houtenvloeren #houtenvloer #visgraat #visgraatvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #eikenvloer #eikenvloeren #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #vloerverwarming #eiken #massiefeiken #dutchdesign #barinterior #woodenfloor #cocktailbar #parketloods #sustainableinterior #Rhenen #Veenendaal #trendingnow #trend

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 21 | @parketloods
Parketloods Instagram post 21 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Naturel gelakte visgraat vloer in Amsterdam, deze houten vloer ligt op vloerverwarming waardoor er een constante aangename temperatuur is in het Loft.
Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de Parketloods showroom. Kom gewoon langs zonder afspraak. Check onze openingstijden op onze website.

www.parketloods.nl

#loft #visgraatvloer #eiken #design #amsterdam #vloerverwarming #woonkamerinspiratie #wooninspiratie #trending #houtenvloer

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 22 | @parketloods
Parketloods Instagram post 22 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Dit is een mooi bijzonder voorbeeld van een Patroonvloer.

In de wereld van de patroonvloeren is er veel mogelijk, visgraat, dubbele visgraat, Hongaarse punt, Weense punt, Versailles, zomaar wat patronen welke we leveren.

Kom naar onze showroom en laat ons uw inspiratie foto's zien, we denken graag met u mee. U kunt ook een afspraak maken via onze site.

www.parketloods.nl

#visgraatvloer #visgraat #hongaarsepunt #versailles #design #chevron #eiken #eikenhout #designfloor #wood #realwood #trendingnow

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 23 | @parketloods
Parketloods Instagram post 23 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze stoere Hongaarse punt komt heel mooi uit bij de donkere wanden. We denken graag mee in uw design, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs in één van onze showrooms.

www.parketloods.nl

#houtenvloeren #houtenvloer #walnoot #walnootvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #vloerverwarming #eiken #massiefeiken #showroom #tapis #parkett

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 24 | @parketloods
Parketloods Instagram post 24 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze naturel gelakte eiken visgraat vloer is zwevend gelegd in een prachtig oud pand in het centrum van Amsterdam. De vloer ligt zowel op vloerverwarming als op een 10db reducerende ondervloer. Bent u ook geïnteresseerd in een zwevend gelegde visgraat vloer op vloerverwarming, vraag naar de mogelijkheden bij ons in de Parketloods showroom. Kom gewoon langs zonder afspraak. Check onze openingstijden op onze website.

www.parketloods.nl

#houtenvloeren #houtenvloer #visgraat #visgraatvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #eikenvloer #eikenvloeren #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #vloerverwarming #eiken #massiefeiken

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 25 | @parketloods
Parketloods Instagram post 25 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Het is weer herfst, de vloerverwarming gaat weer aan. Gelukkig zijn nagenoeg al onze houten en PVC vloeren hiervoor meer dan geschikt. De mooie, snel veranderende herfstkleuren van de natuur hebben ons geïnspireerd tot een prachtige herfstcollectie met vloeren met mooie diepe donkere kleuren. Kom langs in onze showroom in Amsterdam of maak een afspraak via onze website! www.parketloods.nl
#houtenvloeren #houtenvloer #visgraat #visgraatvloer #lamelparket #interieurdesign #floordesign #eikenvloer #eikenvloeren #parket #PVC #pvcvloeren #Amsterdam #massiefeiken #eiken

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 26 | @parketloods
Parketloods Instagram post 27 | @parketloods
Parketloods Instagram post 28 | @parketloods
Parketloods Instagram post 29 | @parketloods
Parketloods Instagram post 29 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze stijlvolle keuken met mooie en bijzonder glazen krukken doet u denken aan een artistieke stijl. De vloer is een dubbel gerookte vloer met witte olie wat precies past bij de stijl en kleuren van de keuken.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of bekijk onze website eens in de bio!

#parketvloer #woodworking #oakwood #woodwork #instawood #parket #houtenvloer #custommade #craftmanship #ambachtelijk #interieur #interieurstyling #vtwonen #interiordesign #eikenhout #parketsora #vloer #reparatie #mozaiek #eik #hout #amsterdam #floor #home #design #woodenfloor #reparation #zaltbommel #professionel #vakmanschap

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 30 | @parketloods
Parketloods Instagram post 30 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze rustieke eikenhouten vloer (18 cm) is elegant en stoer tegelijk! Houdt u van een stoere maar rustieke look? Dan is deze vloer perfect voor u. De vloer is zelf ook netjes afgewerkt met een natuurlijke bio-olie. Wij leveren alleen topkwaliteit voor betaalbare prijzen.

Kom langs en ervaar het voor uzelf!

#parketvloer #woodworking #oakwood #woodwork #instawood #parket #houtenvloer #custommade #craftmanship #ambachtelijk #interieur #interieurstyling #vtwonen #interiordesign #eikenhout #parketsora #vloer #reparatie #mozaiek #eik #hout #amsterdam #floor #home #design #woodenfloor #reparation #zaltbommel #professionel #vakmanschap

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 31 | @parketloods
Parketloods Instagram post 31 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Deze prachtige kamer is belegd met een eiken rustieke visgraat vloer (12 x 60). De olie over deze mooie vloer heet Osmo olie type John. John is natuurlijk de eigenaar van Parketloods en hij weet als geen ander wat kwaliteit is!
Kom gerust langs en ervaar het zelf de kwaliteit van Parketloods.

#parketvloer #woodworking #oakwood #woodwork #instawood #parket #houtenvloer #custommade #craftmanship #ambachtelijk #interieur #interieurstyling #vtwonen #interiordesign #eikenhout #parketsora #vloer #reparatie #mozaiek #eik #hout #amsterdam #floor #home #design #woodenfloor #reparation #zaltbommel #professionel #vakmanschap

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 32 | @parketloods
Parketloods Instagram post 32 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

In het Loft en restaurant Madam in de A'DAM Toren heeft Parketloods mogen meedenken in het vloer design en de custom made vloeren geleverd. Een mooi project waar we trots op zijn!

De A'DAM Toren, voorheen Shell toren of Toren Overhoeks genoemd, is 24 uur open met onder meer 2 clubs, 1 hotel, 3 restaurants (waarvan één ronddraait), een luxe loft en werkplekken voor zo'n 400 mensen.

De rond de 30 bedrijven in A'DAM Toren hebben allemaal een link met de muziekindustrie, zoals ID&T, Massive Music en Gibson.

#parketvloer #woodworking #oakwood #woodwork #instawood #parket #houtenvloer #custommade #craftmanship #ambachtelijk #interieur #interieurstyling #vtwonen #interiordesign #eikenhout #parketsora #vloer #reparatie #mozaiek #eik #hout #amsterdam #floor #home #design #woodenfloor #reparation #zaltbommel #professionel #vakmanschap

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 33 | @parketloods
Parketloods Instagram post 33 | @parketloods

Parketloods Icon
Parketloods

Hier waren we een nieuwe vloer aan het oliën. Dit is ook gelukt, alleen de piano was te zwaar om op te tillen en te verhuizen. Dus moesten we creabea zijn. Dit is het eindresultaat! Prachtige geoliede vloer met een zwevende piano!

#parketvloer #woodworking #oakwood #woodwork #instawood #parket #houtenvloer #custommade #craftmanship #ambachtelijk #interieur #interieurstyling #vtwonen #interiordesign #eikenhout #parketsora #vloer #reparatie #mozaiek #eik #hout #amsterdam #floor #home #design #woodenfloor #reparation #zaltbommel #professionel #vakmanschap

Bekijk op Instagram
Parketloods Instagram post 34 | @parketloods

Twijfels over de vloer kleur? Wij zetten graag alle voor- en nadelen voor u op een rijtje:

Voordelen van een lichte vloer

  • Mooi contrast met donkere meubels
  • Frisse / heldere woonkamer
  • Rustgevende uitstraling
  • De kamer lijkt optisch groter

Nadelen van een lichte vloer

  • Vlekken en vuil zijn goed zichtbaar op een lichte vloer en dient dus vaker schoongemaakt te worden.

Voordelen van een donkere vloer

  • Vlekken en vuil zijn minder goed zichtbaar
  • Met de juiste interieur keuzes een warme en knusse woonkamer
  • Lichte meubels komen beter tot hun recht
  • Donkere vloeren stralen luxe uit

Nadelen van een donkere vloer

  • Als u al donkere muren heeft en ook nog kiest voor een donkere vloer

Kies voor een middenweg!

Wilt u geen lichte of donkere vloer? Dan is lichtgrijs of lichtbruin een goede keuze. Deze vloer kleuren zijn neutraal en passen in bijna elke soort woonkamer. Bent u na verloop van tijd de woonstijl zat? Dan kunt u uiteraard uw muren en interieur hierop aanpassen.

Interieuradvies nodig?

Weet u al voor welke stijl vloer u gaat, maar heeft u nog geen idee welk type vloer bij die stijl past? Maak dan een afspraak met Parketloods-eigenaar John. John heeft jarenlange ervaring in interieurbouw én design en kan als geen ander met u meedenken over welke vloer uw interieurwensen waar kan maken. Maak nu een afspraak en kom langs in onze showroom.

Parketloods logo
Parketloods

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer