Tekst Verzenden

Verzenden

Verzenden: verzendkosten en levertijden

Al onze producten kunnen bij u thuisbezorgd worden. Voor kleine(re) producten, zoals onderhoudproducten en plinten, gelden andere levertijden en verzendkosten dan voor de aflevering van uw nieuwe vloer. Hieronder vindt u een overzicht van onze verzendkosten en levertijden. Alle onderstaande tarieven gelden voor bezorging binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wilt u uw bestelling laten bezorgen op de Waddeneilanden? Neemt u dan contact met ons op.

Onderhoudproducten, toebehoren en plinten:

 • Pakket tot 10 kg, maximaal 100 cm x 25 cm x 25 cm: € 10,-
 • Pakket tot 20 kg en/of langer dan 100 cm (zoals plinten): € 30,-

Deze pakketten worden zo snel mogelijk verzonden, mits alle producten uit uw order op voorraad zijn. Uiteraard kunt u met ons ook een afwijkend aflevermoment of afleveradres afspreken.

Vloeren, standaard levering:

Onze vloeren worden netjes verpakt en in bundels op een pallet verzonden. Onze transporteur bezorgt uw nieuwe vloer per vrachtwagen en levert standaard op de stoep (begane grond). U dient zelf zorg te dragen voor enkele sterke vrouwen en/of mannen die het naar binnen sjouwen (óf u kiest voor de Binnenbreng Service, lees daar hieronder meer over).

 • Pakket formaat europallet (120 cm x 80 cm): € 55,-
 • Pakket formaat dubbele europallet (240 cm x 80 cm): € 95,-

Levertijd: De levertijd verschilt per vloer en wordt steeds bij elke vloer aangegeven. U kunt met ons uiteraard ook een latere leverdatum afspreken.

Leverdagen: Uw vloer kan bezorgd worden op dinsdag t/m vrijdag, maar wij adviseren uw nieuwe vloer te laten afleveren op donderdag of vrijdag. Op die manier kan de vloer gedurende het weekend acclimatiseren, zodat de parketteur of u zelf direct na het weekend kan starten met het leggen van de vloer. Levering op maandag kan alleen na overleg met ons. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vloeren, levering inclusief Binnenbreng Service:
Wij kunnen de vloer ook bij u binnen brengen. Deze dienst verzorgen wij binnen een straal van 30 km om Amsterdam. Deze dienst kost € 265,-.

Belangrijke informatie over het transport van uw nieuwe vloer:

 • De producten worden op de stoep afgeleverd, zorgt u dus voor voldoende hulp om de vloer naar binnen te tillen óf boek onze Binnenbreng Service.

 • De producten kunnen aangeleverd worden met een grote vrachtwagen. Wij gaan ervan uit dat het afleveradres met een vrachtwagen bereikbaar is. Denkt u dat dit niet mogelijk is neem dan tijdig contact met ons op om een alternatief te bespreken.
   
 • U krijgt van ons een leverdatum door. Op die dag worden de producten geleverd tussen 7:30 en 18:00 uur. De transporteur kan u doorgaans op de dag voor de levering een kleiner tijdslot geven waarbinnen uw producten bezorgd worden. Neemt u hiervoor contact met ons op.
   
 • Bent u niet aanwezig om de producten in ontvangst te nemen of weigert u de producten in ontvangst te nemen? Dan neemt onze transporteur de producten weer mee terug. De retourkosten à € 95,- zijn voor uw rekening, u ontvangt hiervoor een factuur van ons.
   
 • Controleer direct na ontvangst én in het bijzijn van de chauffeur de ontvangen producten. Mochten er onverhoopt goederen missen of er zijn beschadigingen aan de goederen? Meldt dit dan direct op de vrachtbrief of (pakbon) van de chauffeur. Neemt u vervolgens direct contact met ons op, zodat wij actie kunnen ondernemen om de problemen op te lossen.
   
 • Wilt u iets laten leveren in het buitenland of op de Waddeneilanden? Neemt u dan contact met ons op.
   
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

 

Parketloods logo
Parketloods
Praktische info

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer