Legservice

Uw vloer laten leggen door een professionele vloerenlegger

Wanneer u uw nieuwe vloer niet zelf wilt leggen, dan kunnen wij u in contact brengen met een professionele vloerenlegger. De Parketloods heeft geen eigen vloerenleggers in dienst, maar wij beschikken over een groot netwerk van zelfstandige vloerenleggers. Alle leggers uit ons netwerk hebben zich in de loop der jaren bewezen als ervaren vloerenleggers en wij verwijzen onze klanten dan ook met veel plezier en vol vertrouwen aan hen door.

Hoe werkt onze legservice?

 • Wanneer u aangeeft dat u de vloer niet zelf wilt gaan leggen, dan ontvangt u in uw vloeren offerte een indicatie van de legkosten. Deze indicatie baseren wij op het aantal vierkante meter vloer dat u nodig heeft en op het type vloer waarvoor u een offerte ontvangt. In de tabel onderaan deze pagina ziet u de huidige richtprijzen die de leggers uit ons netwerk hanteren. 
   
 • Wanneer u aangeeft dat u gebruik wilt maken van onze legservice, brengen we u in contact met de vloerenlegger uit ons netwerk die in uw regio werkzaam is. Wanneer er meerdere beschikbare leggers zijn, dan kunt u zelf aangeven met welke legger u in contact wil komen.
   
 • De vloerenlegger zal vervolgens een afspraak met u maken om, op locatie, alle ruimtes waar uw nieuwe vloer gelegd wordt na te meten en na te kijken. Dit om er zeker van te zijn dat de vloer zonder problemen kan worden gelegd. De vloerenlegger zal vervolgens de definitieve offerte maken. Als er geen bijzonderheden zijn, dan zal deze offerte overeenkomen met de indicatie in de van de Parketloods ontvangen offerte. Uiteraard kunt u zelf met de legger eventuele extra wensen bespreken.
   
 • Doordat de legger als zelfstandige werkt maakt u de afspraken rechtstreeks met hem en gaat u rechtstreeks met de legger een overeenkomst aan. Op grond van de Nederlandse wetgeving kunnen wij geen instructies geven aan een zelfstandige vloerenlegger, maar u mag er op vertrouwen dat wij alleen vloerenleggers in ons netwerk hebben die ervaren zijn en een uitstekende staat van dienst hebben.
   

Richtprijs leggen parket en houten vloeren

Tarieven zijn inclusief BTW

€ 15,00 p/m2Zwevend leggen van folie, ondervloer en lamelparket
€ 17,50 p/m2Verlijmen van lamelparket op de ondervloer
€ 30,00 p/m2Parket in visgraat of andere patronen verlijmen
€  7,00  p/m2Plaatsen spaanplaat ondervloer (verspijkerd of verlijmd)
€  2,50  p/mPlatte plint
€  6,50  p/mHoge plint
€  1,00  p/mAfkitten hoge plint
€ 25,00 p/deurToeslag doorleggen parket per deur
€ 10,00 p/mLeggen band en bies in visgraat
€ 35,00 p/uurOverige werkzaamheden (bv inkorten deuren)

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken. Niet elke te leggen ruimte is hetzelfde. Zo heeft een Amsterdams grachtenpand vaak gekke hoeken en moeilijke vormen, waardoor er veel extra zaagwerk bij komt en dit zal de legprijs verhogen. Prijzen zijn exclusief kilometervergoeding en parkeerkosten.

 

Meer weten? Bel voor advies 020 - 261 3907

Parketloods logo
Parketloods
Praktische info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Let op, Koningsdag, 27 april en Hemelvaartsdag, 18 mei zijn wij gesloten.

Het is nog steeds mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Afwijkende openingstijden, lees meer