Tekst legservice

Legservice

Uw vloer laten leggen door een professionele vloerenlegger

Wanneer u uw nieuwe vloer niet zelf wilt leggen, dan kunnen wij u in contact brengen met een professionele vloerenlegger. De Parketloods heeft geen eigen vloerenleggers in dienst, maar wij beschikken over een groot netwerk van zelfstandige vloerenleggers. Alle leggers uit ons netwerk hebben zich in de loop der jaren bewezen als ervaren vloerenleggers en wij verwijzen onze klanten dan ook met veel plezier en vol vertrouwen aan hen door.

Hoe werkt onze legservice?

 • Wanneer u aangeeft dat u de vloer niet zelf wilt gaan leggen, dan ontvangt u in uw vloeren offerte een indicatie van de legkosten. Deze indicatie baseren wij op het aantal vierkante meter vloer dat u nodig heeft en op het type vloer waarvoor u een offerte ontvangt. In de tabel onderaan deze pagina ziet u de huidige richtprijzen die de leggers uit ons netwerk hanteren. 
   
 • Wanneer u aangeeft dat u gebruik wilt maken van onze legservice, brengen we u in contact met de vloerenlegger uit ons netwerk die in uw regio werkzaam is. Wanneer er meerdere beschikbare leggers zijn, dan kunt u zelf aangeven met welke legger u in contact wil komen.
   
 • De vloerenlegger zal vervolgens een afspraak met u maken om, op locatie, alle ruimtes waar uw nieuwe vloer gelegd wordt na te meten en na te kijken. Dit om er zeker van te zijn dat de vloer zonder problemen kan worden gelegd. De vloerenlegger zal vervolgens de definitieve offerte maken. Als er geen bijzonderheden zijn, dan zal deze offerte overeenkomen met de indicatie in de van de Parketloods ontvangen offerte. Uiteraard kunt u zelf met de legger eventuele extra wensen bespreken.
   
 • Doordat de legger als zelfstandige werkt maakt u de afspraken rechtstreeks met hem en gaat u rechtstreeks met de legger een overeenkomst aan. Op grond van de Nederlandse wetgeving kunnen wij geen instructies geven aan een zelfstandige vloerenlegger, maar u mag er op vertrouwen dat wij alleen vloerenleggers in ons netwerk hebben die ervaren zijn en een uitstekende staat van dienst hebben.
   

Richtprijs leggen parket en houten vloeren

Tarieven zijn inclusief BTW

€ 15,00 p/m2Zwevend leggen van folie, ondervloer en lamelparket
€ 17,50 p/m2Verlijmen van lamelparket op de ondervloer
€ 30,00 p/m2Parket in visgraat of andere patronen verlijmen
€  7,00  p/m2Plaatsen spaanplaat ondervloer (verspijkerd of verlijmd)
€  2,50  p/mPlatte plint
€  6,50  p/mHoge plint
€  1,00  p/mAfkitten hoge plint
€ 25,00 p/deurToeslag doorleggen parket per deur
€ 10,00 p/mLeggen band en bies in visgraat
€ 35,00 p/uurOverige werkzaamheden (bv inkorten deuren)

Let op! Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken. Niet elke te leggen ruimte is hetzelfde. Zo heeft een Amsterdams grachtenpand vaak gekke hoeken en moeilijke vormen, waardoor er veel extra zaagwerk bij komt en dit zal de legprijs verhogen. Prijzen zijn exclusief kilometervergoeding en parkeerkosten.

 

Meer weten? Bel voor advies 020 - 261 3907

Parketloods logo
Parketloods
Praktische info

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer