Aalsmeer

Op zoek naar een eiken vloer? Kom langs bij Parketloods in Aalsmeer

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor uw woning? Dan bent u bij Parketloods aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende eiken vloeren. Sinds 2010 verkopen wij kwalitatief hoogwaardige, Europese eiken vloeren. De vloeren worden rechtstreeks vanuit de fabriek gekocht. Hierdoor kunnen we hoge kwaliteit van de vloeren garanderen én worden de vloeren aangeboden voor een aantrekkelijke prijs! Bij Parketloods begrijpen we namelijk dat u niet alleen een mooie, maar ook een betaalbare vloer zoekt. De eiken vloeren van Parketloods zijn alle voorzien van een FSC keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Koop uw eiken vloer voor een scherpe prijs bij Parketloods!

Zoals eerder aangegeven kopen wij onze eiken vloeren in zonder tussenpartij en dus direct bij de fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij de vloeren kunnen aanbieden voor een relatief lage prijs. Dit geldt voor onze hele collectie! Bent u benieuwd naar onze collectie met eiken vloeren? Bekijk onze website voor het overzicht! Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om de eiken vloeren in Aalsmeer te komen bekijken.

In het assortiment van Parketloods beschikken we over vier verschillende eiken vloeren, namelijk een eiken multi vloer, een eiken massieve houten vloer een eiken lamelparket en een eigen vloer van goedkoop parket. Deze vier verschillende eiken vloeren vindt u altijd de geschikte vloer voor uw woning in Aalsmeer!

Eiken vloer laten leggen voor een luxe uitstraling

Kenmerken van een eikenhouten vloer is dat deze neutraal is, maar toch een luxe uitstraling heeft. Daarnaast is een belangrijk kenmerk dat eikenhout erg duurzaam is. Doordat er vele uiteenlopende opties zijn, is deze vloer met diverse interieurs te combineren. Daardoor is de eiken vloer een vloer die veel terug te zien is.

Hoe behandelt u een eikenhouten vloeren?

De behandeling van een eiken vloer kan op verschillende manieren gedaan worden. Allereerst kan de vloer in de was gezet worden. Andere opties zijn dan de vloer geolied of gelakt wordt. Dit kan in elke gewenste toon gedaan worden. Het is daarnaast ook mogelijk om uw eiken vloer te laten schilderen. Op deze manier kunt u elke gewenste kleur creëren.

Wanneer de vloer geleverd wordt door Parketloods zijn al afgewerkt met olie of lak. De vloer is dus direct te gebruiken na het leggen. Wilt u de vloer door Parketloods laten leggen in Aalsmeer? Dit is mogelijk! Maak gebruik van onze legservice.

Heeft u verdere vragen? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Aalsmeer!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Aalsmeer

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak