Aalsmeer

Op zoek naar een eiken vloer? Kom langs bij Parketloods in Aalsmeer

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor uw woning? Dan bent u bij Parketloods aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende eiken vloeren. Sinds 2010 verkopen wij kwalitatief hoogwaardige, Europese eiken vloeren. De vloeren worden rechtstreeks vanuit de fabriek gekocht. Hierdoor kunnen we hoge kwaliteit van de vloeren garanderen én worden de vloeren aangeboden voor een aantrekkelijke prijs! Bij Parketloods begrijpen we namelijk dat u niet alleen een mooie, maar ook een betaalbare vloer zoekt. De eiken vloeren van Parketloods zijn alle voorzien van een FSC keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Koop uw eiken vloer voor een scherpe prijs bij Parketloods!

Zoals eerder aangegeven kopen wij onze eiken vloeren in zonder tussenpartij en dus direct bij de fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij de vloeren kunnen aanbieden voor een relatief lage prijs. Dit geldt voor onze hele collectie! Bent u benieuwd naar onze collectie met eiken vloeren? Bekijk onze website voor het overzicht! Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om de eiken vloeren in Aalsmeer te komen bekijken.

In het assortiment van Parketloods beschikken we over vier verschillende eiken vloeren, namelijk een eiken multi vloer, een eiken massieve houten vloer een eiken lamelparket en een eigen vloer van goedkoop parket. Deze vier verschillende eiken vloeren vindt u altijd de geschikte vloer voor uw woning in Aalsmeer!

Eiken vloer laten leggen voor een luxe uitstraling

Kenmerken van een eikenhouten vloer is dat deze neutraal is, maar toch een luxe uitstraling heeft. Daarnaast is een belangrijk kenmerk dat eikenhout erg duurzaam is. Doordat er vele uiteenlopende opties zijn, is deze vloer met diverse interieurs te combineren. Daardoor is de eiken vloer een vloer die veel terug te zien is.

Hoe behandelt u een eikenhouten vloeren?

De behandeling van een eiken vloer kan op verschillende manieren gedaan worden. Allereerst kan de vloer in de was gezet worden. Andere opties zijn dan de vloer geolied of gelakt wordt. Dit kan in elke gewenste toon gedaan worden. Het is daarnaast ook mogelijk om uw eiken vloer te laten schilderen. Op deze manier kunt u elke gewenste kleur creëren.

Wanneer de vloer geleverd wordt door Parketloods zijn al afgewerkt met olie of lak. De vloer is dus direct te gebruiken na het leggen. Wilt u de vloer door Parketloods laten leggen in Aalsmeer? Dit is mogelijk! Maak gebruik van onze legservice.

Heeft u verdere vragen? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Aalsmeer!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Aalsmeer

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.