Onderhoudswijzers 

Na het aanschaffen van een nieuwe vloer, is het natuurlijk belangrijk om deze regelmatig de onderhouden. Wij werken met de beste merken lak en olie om uw nieuwe vloer af te werken. Hieronder vindt u de onderhoudswijzers per merk. Voor het mooiste resultaat adviseren wij u om uw vloer te onderhouden met de onderhoudsproducten van het merk waar uw vloer mee is afgewerkt.  

Heeft u vragen over onze onderhoudswijzers of onderhoudsproducten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over het merk dat wij gebruikt hebben om uw nieuwe vloer mee af te werken. De belangrijkste onderhoudswijzers staan ook op onze website.  


 

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!