Noordwijk

Kom langs bij Parketloods in Noordwijk voor uw eiken vloer!

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Er zijn vele verschillende vloeren waaruit u kunt kiezen, ook in het assortiment van Parketloods. Een veel gekozen vloer uit ons assortiment is de eiken vloer. Deze vloer geeft direct een klassieke uitstraling. Daarnaast is een eiken vloer verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, op deze manier is er altijd een vloer die aansluit op uw interieur!

Bij Parketloods vinden we het belangrijk om betaalbare kwaliteitsvloeren aan te bieden. Om deze reden kopen wij de vloeren direct in bij de fabriek, er komt geen tussenpersoon aan te pas. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de vloeren garanderen. Daarnaast betaalt u een eerlijke prijs voor de vloer.

Een ander belangrijk punt voor Parketloods is dat het hout wat gebruikt wordt voor onze vloeren uit een verantwoord beheerd bos komt. Daarom beschikken alle vloeren over het FSC keurmerk. Wilt u de vloeren bekijken en advies ontvangen? Kom langs in onze showroom in Noordwijk!

Eiken vloer voor een scherpe prijs

Een ander bijkomend voordeel van de vloeren direct inkopen bij de fabriek, is dat we de vloeren voor relatief lage prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten. Op deze manier koopt u een mooie en kwalitatieve eiken vloer voor een aantrekkelijke en scherpe prijs! Bij Parketloods vindt u vier verschillende soorten eiken vloeren in het assortiment, namelijk:

  • Een eiken multi vloer
  • Een eiken massief houten vloer
  • Een eiken lamelparket
  • Een eiken vloer van goedkoop parket

Door dit gevarieerde aanbod aan eiken vloeren in Noordwijk vindt u bij ons beslist een passende vloer.

Diverse eigenschappen van een eikenhouten vloer

Een eiken vloer heeft verschillende eigenschappen waaronder de neutrale, maar luxe uitstraling. Daarnaast is het eikenhout dat gebruikt wordt voor de vloer duurzaam, wat een geliefde eigenschap is voor veel klanten. Door de verschillende kleuren en opties is de eiken vloer met vele verschillende interieurstijlen te combineren, dus ook zeker geschikt voor uw woning in Noordwijk!

Om een houten vloer mooi te houden, is het belangrijk dat deze behandeld wordt. Bij een eikenhouten vloer kan dat op verschillende manier gedaan worden. Allereerst is het mogelijk om een eiken vloer in de was te zetten. Anders opties zijn om de vloer te lakken, verven of laten oliën. De eiken vloeren geleverd door Parketloods zijn standaard gelakt of geolied.

Eiken vloeren laten leggen in Noordwijk

Wilt u graag een eiken vloer in Noordwijk laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice! Parketloods bezorgt de vloer en zorgt er direct voor dat deze op de juiste manier gelegd wordt. Zo kunt u de vloer direct gebruiken!

Meer informatie over een eiken vloer of over één van onze andere vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Noordwijk

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak