Kom langs bij Parketloods in Noordwijk voor uw eiken vloer!

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Er zijn vele verschillende vloeren waaruit u kunt kiezen, ook in het assortiment van Parketloods. Een veel gekozen vloer uit ons assortiment is de eiken vloer. Deze vloer geeft direct een klassieke uitstraling. Daarnaast is een eiken vloer verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, op deze manier is er altijd een vloer die aansluit op uw interieur!

Bij Parketloods vinden we het belangrijk om betaalbare kwaliteitsvloeren aan te bieden. Om deze reden kopen wij de vloeren direct in bij de fabriek, er komt geen tussenpersoon aan te pas. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de vloeren garanderen. Daarnaast betaalt u een eerlijke prijs voor de vloer.

Een ander belangrijk punt voor Parketloods is dat het hout wat gebruikt wordt voor onze vloeren uit een verantwoord beheerd bos komt. Daarom beschikken alle vloeren over het FSC keurmerk. Wilt u de vloeren bekijken en advies ontvangen? Kom langs in onze showroom in Noordwijk!

Eiken vloer voor een scherpe prijs

Een ander bijkomend voordeel van de vloeren direct inkopen bij de fabriek, is dat we de vloeren voor relatief lage prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten. Op deze manier koopt u een mooie en kwalitatieve eiken vloer voor een aantrekkelijke en scherpe prijs! Bij Parketloods vindt u vier verschillende soorten eiken vloeren in het assortiment, namelijk:

  • Een eiken multi vloer
  • Een eiken massief houten vloer
  • Een eiken lamelparket
  • Een eiken vloer van goedkoop parket

Door dit gevarieerde aanbod aan eiken vloeren in Noordwijk vindt u bij ons beslist een passende vloer.

Diverse eigenschappen van een eikenhouten vloer

Een eiken vloer heeft verschillende eigenschappen waaronder de neutrale, maar luxe uitstraling. Daarnaast is het eikenhout dat gebruikt wordt voor de vloer duurzaam, wat een geliefde eigenschap is voor veel klanten. Door de verschillende kleuren en opties is de eiken vloer met vele verschillende interieurstijlen te combineren, dus ook zeker geschikt voor uw woning in Noordwijk!

Om een houten vloer mooi te houden, is het belangrijk dat deze behandeld wordt. Bij een eikenhouten vloer kan dat op verschillende manier gedaan worden. Allereerst is het mogelijk om een eiken vloer in de was te zetten. Anders opties zijn om de vloer te lakken, verven of laten oliën. De eiken vloeren geleverd door Parketloods zijn standaard gelakt of geolied.

Eiken vloeren laten leggen in Noordwijk

Wilt u graag een eiken vloer in Noordwijk laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice! Parketloods bezorgt de vloer en zorgt er direct voor dat deze op de juiste manier gelegd wordt. Zo kunt u de vloer direct gebruiken!

Meer informatie over een eiken vloer of over één van onze andere vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!