Noordwijk

Kom langs bij Parketloods in Noordwijk voor uw eiken vloer!

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Er zijn vele verschillende vloeren waaruit u kunt kiezen, ook in het assortiment van Parketloods. Een veel gekozen vloer uit ons assortiment is de eiken vloer. Deze vloer geeft direct een klassieke uitstraling. Daarnaast is een eiken vloer verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, op deze manier is er altijd een vloer die aansluit op uw interieur!

Bij Parketloods vinden we het belangrijk om betaalbare kwaliteitsvloeren aan te bieden. Om deze reden kopen wij de vloeren direct in bij de fabriek, er komt geen tussenpersoon aan te pas. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de vloeren garanderen. Daarnaast betaalt u een eerlijke prijs voor de vloer.

Een ander belangrijk punt voor Parketloods is dat het hout wat gebruikt wordt voor onze vloeren uit een verantwoord beheerd bos komt. Daarom beschikken alle vloeren over het FSC keurmerk. Wilt u de vloeren bekijken en advies ontvangen? Kom langs in onze showroom in Noordwijk!

Eiken vloer voor een scherpe prijs

Een ander bijkomend voordeel van de vloeren direct inkopen bij de fabriek, is dat we de vloeren voor relatief lage prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten. Op deze manier koopt u een mooie en kwalitatieve eiken vloer voor een aantrekkelijke en scherpe prijs! Bij Parketloods vindt u vier verschillende soorten eiken vloeren in het assortiment, namelijk:

  • Een eiken multi vloer
  • Een eiken massief houten vloer
  • Een eiken lamelparket
  • Een eiken vloer van goedkoop parket

Door dit gevarieerde aanbod aan eiken vloeren in Noordwijk vindt u bij ons beslist een passende vloer.

Diverse eigenschappen van een eikenhouten vloer

Een eiken vloer heeft verschillende eigenschappen waaronder de neutrale, maar luxe uitstraling. Daarnaast is het eikenhout dat gebruikt wordt voor de vloer duurzaam, wat een geliefde eigenschap is voor veel klanten. Door de verschillende kleuren en opties is de eiken vloer met vele verschillende interieurstijlen te combineren, dus ook zeker geschikt voor uw woning in Noordwijk!

Om een houten vloer mooi te houden, is het belangrijk dat deze behandeld wordt. Bij een eikenhouten vloer kan dat op verschillende manier gedaan worden. Allereerst is het mogelijk om een eiken vloer in de was te zetten. Anders opties zijn om de vloer te lakken, verven of laten oliën. De eiken vloeren geleverd door Parketloods zijn standaard gelakt of geolied.

Eiken vloeren laten leggen in Noordwijk

Wilt u graag een eiken vloer in Noordwijk laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice! Parketloods bezorgt de vloer en zorgt er direct voor dat deze op de juiste manier gelegd wordt. Zo kunt u de vloer direct gebruiken!

Meer informatie over een eiken vloer of over één van onze andere vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Noordwijk

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer