Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Uw vloer op vloerverwarming
  • Vignet parket op Vloerverwarming
  • Vignet parket en Warmte win installaties
  • Vignet parket op Vloerkoeling
Hier in vertrouwde handen!

Parketloods heeft het grootste vloeren assortiment van Nederland.

Bij Parketloods vindt u het grootste assortiment houten vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren. Naast duurzaamheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding, staat écht goed advies bij ons voorop. Parketloods heeft het keurmerk Vignet Parket op Vloerverwarming toegekend gekregen. Wij weten dan ook echt alles van de combinatie parket, laminaat en PVC met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Bovendien hebben we ruime ervaring in de toepassing van nieuwe vloeren in ver- nieuw- en oudbouw. Tel hierbij op dat ons assortiment bijna oneindig is, doordat we al onze houten vloeren in de door u gewenste kleur, breedte, dikte en sortering (rustiek, select of zelfs prime) kunnen leveren. Wilt u net een andere kleur of moet de vloer er wat robuuster of juist strakker uitzien? Alles kan en we maken graag een vloerstaal in de door u gewenste kleur! Bestel hier uw vloerstalen.

De mooiste patroonvloeren en unieke designs.

Niet alleen kunnen we alle vloeren aanpassen aan uw wensen, maar daarnaast maken we ook speciale designs voor onze klanten. Bent u op zoek naar iets heel bijzonders? Kijk dan eens naar de Adam Toren Hongaarse punt of de Reclaimed Eiken vloer, gemaakt van oude Venetiaanse meerpalen.
In onze showrooms hebben we voorbeelden van de mooiste patroonvloeren, zowel in hout als PVC:

Naast ons ruime assortiment houten vloeren, zijn ook de PVC vloeren en laminaat vloeren ruim vertegenwoordigd. Er zit dus altijd een vloer naar uw wens bij zit. Zoekt u toch net iets anders? Dan zoeken wij met u mee! Wij kennen alle fabrikanten en weten dus precies wat er te koop is.

Een vloer uitkiezen binnen uw budget?

Doordat we vrijwel alle vloeren aan kunnen passen, weten we ook precies welke combinaties het beste passen binnen een kleiner budget. Wij adviseren u hier graag over en denken altijd met uw mee. Bovendien biedt Parketloods de Laagste Prijs Garantie, waardoor u nooit te veel betaald. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarborgen we door tussenhandel te vermijden. De vloeren worden in eigen productie gemaakt of worden direct uit de fabriek bij ons geleverd. In onze webshop kunt u een (groot) deel van onze collectie bekijken, maar in onze showrooms hebben we nog veel meer!

Kom naar onze showroom in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal) voor écht goed vloeren advies!

Wilt u de gehele collectie vloeren bekijken? Bezoek dan één van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (tegen Veenendaal aan)! We nemen dan alle tijd om u te voorzien van ons écht deskundige advies. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan met name op zaterdag handig zijn. Wij reserveren dan genoeg tijd om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven over het kiezen van de juiste vloer. Maak hier een afspraak.

Nu alvast meer informatie? Lees dan het Parketloods blog, daar vindt u informatie over onze vloeren, tips en tricks en meer interessante weetjes.

De Parketloods helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Met ons écht deskundige advies leveren we u een topproduct binnen elk budget!  

Parketloods logo
Parketloods

De Parketloods, uw nieuwe vloer in drie stappen:

1

1. Adviesgesprek over uw nieuwe vloer.

In het adviesgesprek nemen we de tijd om uw wensen te inventariseren en u goed te adviseren. Zowel qua sfeer en design als vanuit praktisch oogpunt, moet uw nieuwe vloer in uw huis passen. Praktische aspecten, zoals vloerverwarming, huisdieren of eventuele onderburen, bespreken we wanneer we u onze uitgebreide collectie vloeren laten zien.

Tijdens onze openingstijden kunt u zonder afspraak langskomen. Op drukke dagen, zoals de zaterdag, kan het handig zijn om een afspraak te maken via onze afsprakenplanner.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze inspiratie pagina of volg ons op Instagram of Facebook! Hier plaatsen we iedere week een inspirerende interieurfoto of interessant weetje over onze vloeren.

2

2. Vloerofferte op maat.

Wanneer we al uw vloer wensen hebben besproken, ontvangt u een offerte op maat. Bij Parketloods krijgt u een complete offerte, inclusief álle bijbehorende producten zoals lijm, plinten en onderhoudsproducten én een indicatie van de legkosten. Zo weet u wat de totale kosten zijn zonder verrassingen achteraf en met onze laagste prijs garantie weet u dat u niet te veel betaald.

Thuis alles nog even rustig bekijken? Dat kan natuurlijk. U krijgt kleurstalen mee naar huis én met onze handige fototool bekijkt u al onze vloeren in uw eigen interieur. Klik simpelweg op de button rechtsonder op deze pagina!

Hebt u al een offerte van een vloer die u ergens anders heeft gezien? Deel deze dan met ons, wij bieden namelijk altijd de laagste prijs. Als u al weet welke vloer u wilt, dan kunt u hier direct een offerte aanvragen!

slide-vloer-voor-het-hele-gezin

3. Uw vloer gelegd via de legservice.

Wanneer u gebruik maakt van onze legservice, dan komt een professionele legger de vloer inmeten en vervolgens leggen op de door u gewenste datum. In de offerte heeft u van ons al een indicatie van de legkosten gekregen, zodat u weet waar u aan toe bent.

De vloerenlegger bekijkt tijdens het inmeten ook de situatie op locatie om er zeker van te zijn dat de vloer zonder complicaties gelegd kan worden en stemt alle details verder met u af.

Legt u liever zelf uw vloer? Dat kan natuurlijk ook. We geven u alle informatie die u nodig heeft!

Wilt u ook in 3 stappen uw nieuwe vloer uitzoeken? Kom naar één van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal) of maak nu een afspraak via onze afsprakenplanner!

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.