Edam

Op zoek naar een eiken vloer? Parketloods biedt deze aan in de buurt van Edam

Eiken vloer kopen in de buurt van Edam? Je wilt een nieuwe parketvloer van eiken en uiteraard wil je niet teveel betalen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Parketloods heeft een rum aanbod eiken vloeren van zeer goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Wij zijn de Parketloods en sinds 2010 hebben wij ons gevestigd op de markt van eiken vloeren in Nederland. Wij vonden het tijd worden dat iedereen een kwalitatief hoogwaardige, Europese eiken vloer kan kopen, voorzien van het FSC keurmerk, en dat allemaal voor een eerlijke prijs. En een eerlijke prijs voor een eiken vloer hoeft helemaal geen hoge prijs te zijn. Wij begrijpen dat niet iedereen een groot bedrag over heeft voor een nieuwe vloer. Daarom zijn onze vloeren extra aantrekkelijk. De Parketloods koopt namelijk zelf vloeren direct in vanaf de fabriek en biedt deze aan in de buurt van Edam en omgeving.

Eiken vloer voor een scherpe prijs

Door geen gebruik te maken van tussenpartijen, kunnen wij ervoor zorgen dat wij al onze eiken vloeren tegen relatief lage prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten in de buurt van Edam en omgeving. Het is dus niet zo dat deze financiële meevaller alleen geldt op één soort eiken vloer, onze gehele collectie wordt op deze manier verkregen. Ben je benieuwd naar onze collectie? Een eiken vloer kopen? Wij hebben in onze collectie vier verschillende soorten eiken vloeren, namelijk:

  • Eiken multi vloer
  • Eiken massief houten vloer
  • Eiken lamelparket
  • EIken vloer goedkoop parket

Door dit gevarieerde aanbod in de buurt van Edam vindt u bij ons beslist een passende eiken vloer.

Eiken vloer met een luxe uitstraling

De eikenhouten parketvloer staat bekend om de neutrale, maar tegelijkertijd luxe uitstraling. Maar bovenal de duurzaamheid van het eikenhout is een geliefde eigenschap. Een eiken vloer is met vele kleuren en interieurstijlen te combineren, waardoor je deze houtsoort dan ook veel terug ziet in de gemiddelde Nederlandse woonkamers in de buurt van Edam, van modern tot klassiek. De eiken vloer kan op verschillende manieren behandeld worden. Het is geschikt om in de was te zetten, het kan geolied worden of gelakt in elke gewenste toon. Het is zelfs mogelijk om een parketvloer te verven, in elke gewenste kleur! De vloeren die wij leveren zijn in de fabriek al afgewerkt met olie of meerdere lagen lak. Dit scheelt een hoop werk voor je na het leggen van de vloer, de vloer is altijd direct te gebruiken na het leggen. U dient alleen wel zelf de vloer goed te onderhouden, om de schoonheid van het hout te bewaren. Ook een eiken vloer kopen in de buurt van Edam? Kom bij ons langs.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Edam

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup

Onze showroom is open!

Lees welke maatregelen we hebben genomen in het kader van het COVID-19 / Corona virus.

Info COVID-19 Maak een afspraak in de showroom

Skype-gesprek met de showroom!

Uw nieuwe vloer uitzoeken vanuit uw eigen huis, dat kan vanaf nu bij de Parketloods.

Meer info Maak een Skype of Hangouts afspraak

Parketloods logo
Parketloods