Haarlem

Op zoek naar de mooiste eiken vloeren voor bij u thuis in Haarlem? Dan moet u beslist bij De Parketloods zijn

De Parketloods is dé vloerenspecialist in de markt van eiken vloeren. Met onze vele jaren aan ervaring en passie in de verkoop en het aan laten leggen van eiken vloeren hebben wij gegarandeerd de juiste eiken vloer voor u in ons assortiment. Maar wat maken onze eiken vloeren nu eigenlijk zo uniek? Bij De Parketloods houden we ons aan een no nonsens mentaliteit met de juiste prijs en kwaliteitverhouding.

Wij importeren onze eiken vloeren direct vanaf de fabriek in Polen, geen tussenpersonen, geen extra transport kosten, geen hoofdkantoor, gewoon geen poes pas. Wij verkopen onze eiken vloeren vanuit onze webshop aan klanten tot in de verste uithoeken van Nederland. Maar u kunt ook bij ons in de showroom langskomen. Twijfelt u nog over een eiken vloer? Laat u dan adviseren door één van onze specialisten. Omdat wij 100% achter ons product staan nemen wij beslist uw twijfels weg.

Ruime keuze aan eiken vloeren bij De Parketloods

Eenmaal kennis gemaakt met één onze eiken vloeren dan is de keuze snel gemaakt, dat beloven we u! Eiken vloeren zijn verkrijgbaar tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding bij De Parketloods! Enkele voorbeelden van eiken vloeren die wij leveren bij u in Haarlem zijn:

  • 22cm rustiek eikenhouten lamelparket vloer met 6mm top
  • Warm Wit 18cm Rustiek Eiken Houten Lamelparket Vloer
  • Rustiek A eiken naturel olie lamelparket houten vloer
  • Eikenhouten vloer 18cm rustiek onbehandeld 4mm toplaag

Meer informatie over deze eiken vloeren kunt u vinden op onze website. Ook kunt u bij ons in de showroom in Amsterdam langskomen. Hier staat ons team voor u klaar om u te voorzien van advies op maat.

Waarom eiken vloeren?

Vele klanten uit Haarlem zijn u al voor geweest. Wanneer u kiest voor een eikenhouten vloer van De Parketloods dan kiest u voor een ware eye catcher in uw huis. Dus wilt u ook graag een prachtige en onderhoudsarme vloer aanschaffen voor uw woning? De eiken vloeren van De Parketloods zijn tijdloos en verkrijgbaar in oneindig veel soorten. Hebben we uw interesse al gewekt? Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken Vloer | Haarlem

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Super parket, zeer vriendelijke persoonlijke bediening en zeer goede leg service. Het is zo mooi geworden en zo mooi gelegd, echt geweldig!

Stephan

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

Onze showroom is open!

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner en kies voor de optie 'afspraak in showroom'.

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer