Hollandsche vloeren

Hollandsche vloeren

Mooie vloeren die gemaakt zijn van natuurlijke materialen waar je minimaal 30 jaar plezier van hebt. Dat zijn echte Hollandsche vloeren. Door de talloze mogelijkheden past deze vloer in elk interieur. De Hollandsche vloeren lijn heeft een uitgebreide collectie. Is jouw interieur stoer, modern, industrieel of juist klassiek, het kan allemaal. De vloer wordt afgewerkt met twee hoogwaardige UV geharde hard wax olielagen die ervoor zorgen dat de vloer goed beschermd is. De Hollandsche vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Door de afwerking krijgt de vloer niet alleen een mooie uitstraling, maar kan deze ook nog eens tegen een stootje. Ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt of wanneer je de vloer in de open keuken zou willen doorleggen.

Hollandsche vloeren en vloerverwarming

Een Hollandsche vloer is prima te combineren met vloerverwarming. De duo planken zijn opgebouwd vanuit een stevige basis, watervast verlijmd berken multiplex wordt gecombineerd met een massieve toplaag van Europees eiken. Door de combinatie van deze twee componenten kan de warmte die de vloerverwarming afgeeft, gemakkelijk zijn weg naar bijvoorbeeld de woonkamer vinden, de (R-waarde) warmteweerstand is (m2K/W) 0,08. De duo planken, ofwel het lamelparket, houden de warmte dan ook veel beter vast dan bijvoorbeeld een PVC of een gietvloer. Dit voordeel zorgt weer voor een continue afgifte van de warmte. Twijfel je over welke vloer het beste in jouw woning past? Kom langs in onze showroom (link naar contact), wij adviseren je graag over Hollandsche vloeren.

Een vloer die geschikt is voor elke ruimte

Op zoek naar een kwalitatief goede en ook nog eens mooie vloer in de slaapkamer, woonkamer of keuken? Kies dan voor een Hollandsche vloer. Door de diverse mogelijkheden en verschillende kleuren die gekozen kunnen worden, geeft de vloer elke ruimte een andere uitstraling. Kies je voor mooie brede planken of is een visgraatpatroon de finishing touch van jouw nieuwe woonkamer? Een Hollandsche vloer heeft alle kwaliteiten. De Hollandsche vloeren van Parketloods zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit geborgd is op het gebied van materiaalkeuze, hergebruik, invloed op mens en milieu en productieproces.

Alle Hollandsche Vloeren zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat deze vloeren zijn geproduceerd terwijl:

  • Er gekozen is voor veilige en verantwoorden materialen
  • Energie- en waterverbruik zijn beperkt
  • Het sociale beleid open en transparant is
  • De vloer is gemaakt van eenvoudig te recyclen materiaal

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Hollandsche vloeren

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer