Hollandsche vloeren

Hollandsche vloeren

Mooie vloeren die gemaakt zijn van natuurlijke materialen waar je minimaal 30 jaar plezier van hebt. Dat zijn echte Hollandsche vloeren. Door de talloze mogelijkheden past deze vloer in elk interieur. De Hollandsche vloeren lijn heeft een uitgebreide collectie. Is jouw interieur stoer, modern, industrieel of juist klassiek, het kan allemaal. De vloer wordt afgewerkt met twee hoogwaardige UV geharde hard wax olielagen die ervoor zorgen dat de vloer goed beschermd is. De Hollandsche vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Door de afwerking krijgt de vloer niet alleen een mooie uitstraling, maar kan deze ook nog eens tegen een stootje. Ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt of wanneer je de vloer in de open keuken zou willen doorleggen.

Hollandsche vloeren en vloerverwarming

Een Hollandsche vloer is prima te combineren met vloerverwarming. De duo planken zijn opgebouwd vanuit een stevige basis, watervast verlijmd berken multiplex wordt gecombineerd met een massieve toplaag van Europees eiken. Door de combinatie van deze twee componenten kan de warmte die de vloerverwarming afgeeft, gemakkelijk zijn weg naar bijvoorbeeld de woonkamer vinden, de (R-waarde) warmteweerstand is (m2K/W) 0,08. De duo planken, ofwel het lamelparket, houden de warmte dan ook veel beter vast dan bijvoorbeeld een PVC of een gietvloer. Dit voordeel zorgt weer voor een continue afgifte van de warmte. Twijfel je over welke vloer het beste in jouw woning past? Kom langs in onze showroom (link naar contact), wij adviseren je graag over Hollandsche vloeren.

Een vloer die geschikt is voor elke ruimte

Op zoek naar een kwalitatief goede en ook nog eens mooie vloer in de slaapkamer, woonkamer of keuken? Kies dan voor een Hollandsche vloer. Door de diverse mogelijkheden en verschillende kleuren die gekozen kunnen worden, geeft de vloer elke ruimte een andere uitstraling. Kies je voor mooie brede planken of is een visgraatpatroon de finishing touch van jouw nieuwe woonkamer? Een Hollandsche vloer heeft alle kwaliteiten. De Hollandsche vloeren van Parketloods zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit geborgd is op het gebied van materiaalkeuze, hergebruik, invloed op mens en milieu en productieproces.

Alle Hollandsche Vloeren zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat deze vloeren zijn geproduceerd terwijl:

  • Er gekozen is voor veilige en verantwoorden materialen
  • Energie- en waterverbruik zijn beperkt
  • Het sociale beleid open en transparant is
  • De vloer is gemaakt van eenvoudig te recyclen materiaal

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Hollandsche vloeren

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak