Veenendaal

Koop nu jouw nieuwe Hollandsche vloer bij Parketloods in de buurt van Veenendaal

Ben je je woonkamer aan het herinrichten en is de vloer ook aan vervanging toe? Kies dan voor een Hollandsche vloer in de buurt van Veenendaal. De beste kwaliteiten worden in deze vloer gecombineerd. De vloer wordt afgewerkt met een hoogwaardige wax, hierdoor krijgt de vloer een warme uitstraling en gaat hij tot wel 30 jaar mee. Dat kun je nog eens kwaliteit noemen. Een Hollandsche vloer is geschikt voor elke woning of je nu een stoer, modern of klassiek interieur hebt, het kan allemaal. Door de ruimtelijke uitstraling, lijkt jouw woonkamer ineens twee keer zo groot. Koop je jouw Hollandsche vloer bij Parketloods in de buurt van Veenendaal, dan koop je kwaliteit. Door de afwerking is de vloer gemakkelijk te onderhouden, zijn vlekken makkelijk te verwijderen en is de vloer krasbestendig. Ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt rondlopen.

Een Hollandsche vloer in de buurt van Veenendaal is geschikt voor elke ruimte

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve vloer die ook een mooie uitstraling heeft, dan ben je bij Parketloods aan het juiste adres voor een Hollandsche vloer. De vloer geeft een moderne uitstraling en komt goed tot zijn recht in elk interieur. Kies voor brede planken of maak de woonkamer af met een visgraatpatroon. De Hollandsche vloeren van Parketloods zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit geborgd is op het gebied van materiaalkeuze, hergebruik, invloed op mens en milieu en productieproces.

Hollandsche vloeren in de buurt van Veenendaal zijn geschikt voor vloerverwarming

Niet alle vloeren zijn geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Een Hollandsche vloer is dat wel. De vloer is in verschillende lagen opgebouwd. Een combinatie van watervast verlijmd berken multiplex met een toplaag van Europees eiken zorgt ervoor dat de warmte zijn weg kan vinden naar bijvoorbeeld de woonkamer. Dit komt goed uit wanneer het koud is in de winter en kinderen graag op de vloer spelen, zo blijven ze lekker warm.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Hollandsche vloeren | Veenendaal

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Let op, Koningsdag, 27 april en Hemelvaartsdag, 18 mei zijn wij gesloten.

Het is nog steeds mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Afwijkende openingstijden, lees meer