Koop nu jouw nieuwe Hollandsche vloer bij Parketloods in de buurt van Monnickendam

Ben je je woonkamer aan het herinrichten en is de vloer ook aan vervanging toe? Kies dan voor een Hollandsche vloer in de buurt van Monnickendam. De beste kwaliteiten worden in deze vloer gecombineerd. De vloer wordt afgewerkt met een hoogwaardige wax, hierdoor krijgt de vloer een warme uitstraling en gaat hij tot wel 30 jaar mee. Dat kun je nog eens kwaliteit noemen. Een Hollandsche vloer is geschikt voor elke woning of je nu een stoer, modern of klassiek interieur hebt, het kan allemaal. Door de ruimtelijke uitstraling, lijkt jouw woonkamer ineens twee keer zo groot. Koop je jouw Hollandsche vloer bij Parketloods in de buurt van Monnickendam, dan koop je kwaliteit. Door de afwerking is de vloer gemakkelijk te onderhouden, zijn vlekken makkelijk te verwijderen en is de vloer krasbestendig. Ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt rondlopen.

Een Hollandsche vloer in de buurt van Monnickendam is geschikt voor elke ruimte

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve vloer die ook een mooie uitstraling heeft, dan ben je bij Parketloods aan het juiste adres voor een Hollandsche vloer. De vloer geeft een moderne uitstraling en komt goed tot zijn recht in elk interieur. Kies voor brede planken of maak de woonkamer af met een visgraatpatroon. De Hollandsche vloeren van Parketloods zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit geborgd is op het gebied van materiaalkeuze, hergebruik, invloed op mens en milieu en productieproces.

Hollandsche vloeren in de buurt van Monnickendam zijn geschikt voor vloerverwarming

Niet alle vloeren zijn geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Een Hollandsche vloer is dat wel. De vloer is in verschillende lagen opgebouwd. Een combinatie van watervast verlijmd berken multiplex met een toplaag van Europees eiken zorgt ervoor dat de warmte zijn weg kan vinden naar bijvoorbeeld de woonkamer. Dit komt goed uit wanneer het koud is in de winter en kinderen graag op de vloer spelen, zo blijven ze lekker warm.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!