Amsterdam

Op zoek naar een Hollandsche vloer in Amsterdam?

Hollandsche vloeren zijn op dit moment erg populair. Met een nieuwe Hollandsche vloer van De ParketLoods in Amsterdam haalt u die prachtige robuuste uitstraling in huis. De Hollandsche vloeren zijn rustieke eiken vloeren die gemaakt worden in ons eigen mooie Nederland en geven uw vloer een compleet nieuwe uitstraling. Met een Hollandsche vloer van De ParketLoods in Amsterdam zorgen wij voor een nieuwe kwalitatieve vloer waarmee u de echte Nederlandse stijl naar uw kamer haalt.

Eigenschappen van een Hollandsche vloer van De ParketLoods in Amsterdam

Met een Hollandsche vloer kiest u voor een prachtige vloer afkomstig uit ons eigen mooie Nederland. De Hollandsche vloeren van De ParketLoods in Amsterdam zijn kwalitatieve vloeren die worden afgewerkt met een hoogwaardige UV geharde wax, die zorgt voor een goede bescherming van de vloer en voor een warme uitstraling. Een Hollandsche vloer is makkelijk in onderhoud en is dier en kind vriendelijk vanwege het robuuste hout dat niet snel beschadigd. De vloer past bij elk type woning en is ook nog eens te combineren met vloerverwarming. U kunt bij De ParketLoods in Amsterdam kiezen voor een Hollandsche vloer met brede planken of een prachtig visgraatpatroon.

Inspiratie nodig voor een Hollandsche vloer in Amsterdam?

Een nieuwe vloer uitkiezen kan erg lastig zijn, dat weten we bij De ParketLoods in Amsterdam. Een vloer heeft namelijk erg veel impact op uw huis en is een echte eye catcher wanneer deze mooi aansluit bij het meubilair in het huis. De Hollandsche vloeren van De ParketLoods in Amsterdam geven uw kamer een nieuwe ruimtelijke uitstraling vanwege de lichte tinten en gaan zelfs tot wel 30 jaar mee! Op onze website kunt u voorbeelden zien en inspiratie opdoen voor een Hollandsche vloer door De ParketLoods in Amsterdam, zodat u een goed beeld krijgt van wat een Hollandsche vloer voor uw kamer kan betekenen.

Advies voor een Hollandsche vloer door De ParketLoods in Amsterdam

Bent u opnieuw de kamer aan het stylen en wilt u ook de vloer graag aanpakken? Bij De ParketLoods in Amsterdam helpen we u graag door advies te geven over de vloer. Wanneer u een nieuwe Hollandsche vloer wilt laten leggen, snappen we dat u eerst graag een idee krijgt van de uiteindelijke situatie. Met een adviesgesprek in onze showroom brengen we samen uw wensen in kaart en geven we advies over welk type Hollandsche vloer aansluit bij uw woning. Voor een adviesgesprek kunt u een afspraak inplannen of vrijblijvend langskomen in de showroom van De ParketLoods in Amsterdam, zodat we samen kijken naar het mooiste resultaat.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Hollandsche vloeren | Amsterdam

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.