Alkmaar

Parketloods biedt diverse vloeren aan van Hollandsche vloeren in Alkmaar

Op zoek naar een nieuw vloer? Heeft u al wel eens gedacht aan de Hollandsche vloeren in het assortiment van Parketloods? Deze vloeren hebben een hoge kwaliteit en zijn afgewerkt met hoogwaardige wax. Deze wax zorgt voor een warmere uitstraling, waardoor de vloer langer mooi blijft. Zo kunnen Hollandsche vloeren tot wel 30 jaar meegaan. Er zijn verschillende typen Hollandsche vloeren voor u in Alkmaar. Hierdoor kunnen de vloeren gebruikt worden binnen vele stijlen. Of u nu gaat voor een stoer, modern of klassiek interieur, de vloer komt tot altijd echt zijn recht bij u in Alkmaar.

Bovendien zorgt de afwerking van de Hollandsche vloeren ervoor dat deze makkelijk te onderhouden zijn. De Hollandsche vloer is krasbestendig en eventuele vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen. De vloeren zijn dus extra geschikt voor omstandigheden waarin ze veel te verduren hebben. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van kinderen of huisdieren.

Een Hollandsche vloer kopen bij Parketloods in Alkmaar

Wilt u graag een Hollandsche vloer aanschaffen, maar wilt u deze eerst bekijken? Kom dan langs in de showroom van Parketloods! Vervolgens kunt u bepalen welke Hollandsche vloer geschikt is voor uw woning en welke opties hierbij aansluiten. Gaat u voor brede of smallere planken of maakt u de keuze voor een visgraatpatroon? Wij hebben Hollandsche vloeren in allerlei soorten en maten. Hierdoor is de kans heel groot dat er iets bij zit wat u mooi vindt en bij uw interieur past. Kan u toch niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten, zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen doen. Wij bedenken en ontwerpen namelijk zelf ook vloeren.

Duurzame Hollandsche vloeren te koop bij Parketloods in Alkmaar

Een belangrijk voordeel aan de Hollandsche vloeren is dat deze Cradle to Cradle zijn gecertificeerd. Dit certificaat betekent dat er bij productie van de vloeren rekening is gehouden met de invloed op het milieu en de mens. Bij Parketloods vinden wij duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Zo werken wij zelf op verschillende aspecten duurzaam, maar zo ook onze houtleverancier in Polen. Zij zijn namelijk voorzien van het FSC-keurmerk. Het FSC-keurmerk zorgt ervoor dat bossen beschermd worden en herstelt waar nodig. Daarnaast kopen wij direct van de fabriek, waardoor er geen tussenpersonen zitten en we de prijs dus laag kunnen houden.

Hollandsche vloeren laten plaatsen over vloerverwarming

Wanneer u een nieuw vloer aanschaft, is het belangrijk om te bepalen of deze vloer geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. Dit is namelijk niet altijd het geval. Wanneer u kiest voor een Hollandsche vloer is dit wel mogelijk. Dit komt doordat de vloer opgebouwd is uit verschillende lagen. De warmte kan hierdoor goed door de vloer heen!

Heeft u vragen over de Hollandsche vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Hollandsche vloeren | Alkmaar

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!