Alkmaar

Parketloods biedt diverse vloeren aan van Hollandsche vloeren

Op zoek naar een nieuw vloer? Heeft u al wel eens gedacht aan de Hollandsche vloeren in het assortiment van Parketloods? Deze vloeren hebben een hoge kwaliteit en zijn afgewerkt met hoogwaardige wax. Deze wax zorgt voor een warmere uitstraling en de vloer zal langer mooi blijven. Zo kunnen Hollandsche vloeren tot wel 30 jaar meegaan. Er zijn verschillende typen Hollandsche vloeren. Hierdoor kunnen ze gebruikt worden binnen vele stijlen. Of u nu gaat voor een stoer, modern of klassiek interieur, de vloer komt tot zijn recht.

Bovendien zorgt de afwerking van de Hollandsche vloeren ervoor dat deze makkelijk te onderhouden is. De vloer is krasbestendig en eventuele vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen. De vloeren zijn dus extra geschikt voor omstandigheden waarin ze veel te verduren hebben. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van kinderen of huisdieren.

Een Hollandsche vloer kopen bij Parketloods in Alkmaar

Wilt u graag een Hollandsche vloer aanschaffen, maar wilt u deze eerst bekijken? Kom langs in de showroom van Parketloods! Vervolgens kunt u bepalen welke vloer geschikt is voor uw woning en welke opties hierbij aansluiten. Gaat u voor brede of smallere planken of maak de keuze voor een visgraatpatroon.

Een belangrijk voordeel aan de Hollandsche vloeren is dat deze Cradle to Cradle zijn gecertificeerd. Dit certificaat betekent dat er bij productie van de vloeren rekening is gehouden op de invloed op het milieu en de mens.

Hollandsche vloeren laten plaatsen over vloerverwarming

Wanneer u een nieuw vloer aanschaft is het belangrijk om te bepalen of deze vloer geschikt is voor gebruik met vloerverwarming, dit is namelijk niet altijd het geval. Wanneer u kiest voor een Hollandsche vloer is dit wel mogelijk. Dit komt doordat de vloer opgebouwd is uit verschillende lagen. De warmte kan hierdoor goed door de vloer heen!

Heeft u vragen over de Hollandsche vloeren? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Hollandsche vloeren | Alkmaar

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

U bent welkom mét of zonder afspraak. Ook is het nog steeds mogelijk om een adviesgesprek in te plannen via videobellen. Meer info.

Lees hier over onze Corona / Covid 19 maatregelen per 24 november 2021.

Let op: kom alstublieft op tijd naar de showroom. In verband met de recente aanscherping van de maatregelen sluiten de deuren van onze showroom stipt om 17 uur.

 

Maak nu een afspraak

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer