Amsterdam Zuidoost

Koop nu jouw nieuwe Hollandsche vloer bij Parketloods in de buurt van Amsterdam Zuidoost

Ben je je woonkamer aan het herinrichten en is de vloer ook aan vervanging toe? Kies dan voor een Hollandsche vloer in de buurt van Amsterdam Zuidoost. De beste kwaliteiten worden in deze vloer gecombineerd. De vloer wordt afgewerkt met een hoogwaardige wax, hierdoor krijgt de vloer een warme uitstraling en gaat hij tot wel 30 jaar mee. Dat kun je nog eens kwaliteit noemen. Een Hollandsche vloer is geschikt voor elke woning of je nu een stoer, modern of klassiek interieur hebt, het kan allemaal. Door de ruimtelijke uitstraling, lijkt jouw woonkamer ineens twee keer zo groot. Koop je jouw Hollandsche vloer bij Parketloods in de buurt van Amsterdam Zuidoost, dan koop je kwaliteit. Door de afwerking is de vloer gemakkelijk te onderhouden, zijn vlekken makkelijk te verwijderen en is de vloer krasbestendig. Ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt rondlopen.

Een Hollandsche vloer in de buurt van Amsterdam Zuidoost is geschikt voor elke ruimte

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve vloer die ook een mooie uitstraling heeft, dan ben je bij Parketloods aan het juiste adres voor een Hollandsche vloer. De vloer geeft een moderne uitstraling en komt goed tot zijn recht in elk interieur. Kies voor brede planken of maak de woonkamer af met een visgraatpatroon. De Hollandsche vloeren van Parketloods zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit geborgd is op het gebied van materiaalkeuze, hergebruik, invloed op mens en milieu en productieproces.

Hollandsche vloeren in de buurt van Amsterdam Zuidoost zijn geschikt voor vloerverwarming

Niet alle vloeren zijn geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Een Hollandsche vloer is dat wel. De vloer is in verschillende lagen opgebouwd. Een combinatie van watervast verlijmd berken multiplex met een toplaag van Europees eiken zorgt ervoor dat de warmte zijn weg kan vinden naar bijvoorbeeld de woonkamer. Dit komt goed uit wanneer het koud is in de winter en kinderen graag op de vloer spelen, zo blijven ze lekker warm.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Hollandsche vloeren | Amsterdam Zuidoost

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

U bent welkom mét of zonder afspraak. Ook is het nog steeds mogelijk om een adviesgesprek in te plannen via videobellen. Meer info.

Lees hier over onze Corona / Covid 19 maatregelen per 24 november 2021.

Let op: kom alstublieft op tijd naar de showroom. In verband met de recente aanscherping van de maatregelen sluiten de deuren van onze showroom stipt om 17 uur.

 

Maak nu een afspraak

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer