Eiken houten vloeren

Eiken houten vloeren voor een warme en rustieke uitstraling

Eiken houten vloeren bekijken en kopen? Bent u een echte liefhebber van eiken houten vloeren? Voor eiken houten vloeren moet u beslist bij Parketloods zijn. Parketloods is een bekend begrip in de omgeving als het gaat om vloeren. Vooral ons aanbod eiken houten vloeren is vrij uniek. Wilt u een eiken houten vloeren in uw moderne interieur? Of hee heeft u en klassiek interieur en wilt u daar graag passende eiken houten vloeren bij? In een klassiek interieur staat een eiken houten vloer met olieafwerking bijzonder warm en rustiek. In een modern interieur staat onbehandeld hout of een eiken vloer met transparante lak juist erg strak. Kortom: onze vloeren passen bij elk interieur.

Keuze uit eiken houten vloeren

Als u een eiken houten vloeren gaat kopen bij Parketloods kunt u kiezen uit verschillende soorten. Op onze website treft u een greep aan van ons assortiment. Zo hebben wij o.a.:

  • Eiken lamelparket
  • Eiken multivloer
  • Eiken visgraat en tapis-parket
  • Massieve eiken houten vloer
  • Goedkope eiken houten vloer

Door dit gevarieerde aanbod eiken houten vloeren zit er beslist iets voor u bij. Indien wenselijk kan ons team u voorzien van advies op maat.

Eiken houten vloeren met een klikverbinding

Onze vloeren zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor u de vloer gemakkelijk zelf kunt leggen. Wij geven u bij de levering van uw vloer een begrijpelijke handleiding, zodat u zelf tot een perfect eindresultaat kunt komen en geld kunt besparen op de arbeidskosten. In de online shop van de Parketloods kunt u alle benodigdheden voor het leggen van een vloer vinden. Ook andere producten, zoals plinten, zijn hier te vinden.

Eiken houten vloeren laten leggen?

Bent u niet in staat om de vloer zelf te leggen, dan zijn wij altijd bereid om uw vloer te leggen. Na het leggen is het belangrijk dat u de vloer goed onderhoudt. Wij kunnen u daar altijd voorlichting over geven. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u een online offerte laten aan maken of staaltjes bestellen van de gewenste vloer.

Bel naar 020 - 261 3907 of mail naar info@parketloods.nl of kom langs in de showroom!

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken houten vloeren

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!