Eikenhouten vloeren kopen bij de Parketloods in Aalsmeer

Een eikenhouten vloer kopen bij de Parketloods in Aalsmeer die bij elk interieur past. Heeft u een klassiek interieur? Een eikenhouten vloer die afgewerkt is met olie geeft uw woonkamer een warme uitstraling. Bij een modern interieur zorgt een eikenhouten vloer met transparante lak juist voor een strak uiterlijk. Met een eikenhouten vloer kunt u vele kanten op en het is in elk interieur mogelijk.

De Parketloods in Aalsmeer verkoopt eikenhouten vloeren met FSC keurmerk

Wij verkopen eikenhouten vloeren die we afnemen bij een fabrikant die het FSC keurmerk heeft. Een FSC keurmerk houdt in dat er strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer zijn. Het keurmerk wordt gesteund door bedrijven, overheden en milieuorganisaties. Niet alleen heeft onze fabrikant het FSC keurmerk, maar werkt ook met het 1-op-1 beleid. Voor elk pakket vloerdelen dat zij verkopen, planten zij een nieuwe boom terug. U koopt bij de Parketloods in Aalsmeer duurzaam en kwalitatief goed hout dat milieuvriendelijk is. Wij verkopen eikenhouten vloeren tegen scherpe prijzen.

De Parketloods in Aalsmeer verkoopt diverse eikenhouten vloeren

De Parketloods in Aalsmeer heeft een ruim aanbod aan eikenhouten vloeren. Wij verkopen onder andere:

  • Eiken lamelpaket
  • Eiken multivloer
  • Eiken visgraat en tapis-parket
  • Goedkope eikenhouten vloer
  • Massieve eikenhouten vloer

Wij hebben het grootste assortiment van Nederland, laagste prijs garantie en wij geven echt deskundig advies bij het kopen van eikenhouten vloeren.

Neem contact op met de Parketloods in Aalsmeer

Heeft u vragen over een eikenhouten vloer? Of wilt u graag advies bij het kopen van een eikenhouten vloer? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@parketloods.nl en u kunt ons telefonisch bereiken op: 020 – 261 39 07. Wij staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Een offerte kunt u hier aanvragen. Een vloer kopen via internet is soms lastig omdat u niet de kleur ziet in uw interieur. Vraag daarom drie gratis kleurstalen aan.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!