Eikenhouten vloer kopen voor bij u thuis in Heemskerk?

Eikenhout is en blijft een populair houtsoort om als vloer te gebruiken. En dat is zeker niet vreemd, eikenhout beschikt namelijk over een hele hoop goede eigenschappen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Duurzaam
  • Makkelijk te bewerken
  • Kan tegen een stootje
  • Creëert een levendig effect in uw kamer

Daarnaast kunt u een eikenhouten parketvloer in elk gewenst interieur verwerken. Of u kiest voor een klassiek interieur of juist een modern interieur. Wanneer u kiest voor een eikenhouten parketvloer, dan zijn de opties oneindig. Stel u wilt graag een rustieke maar warme uitstraling, dan kunt u kiezen voor een eikenhouten vloer die behandeld is met een olie. Wanneer u liever voor een wat hardere uitstraling gaat dan kunt u kiezen voor onbehandeld hout of een eikenhoutenvloer dat behandeld is met een transparante lak voor een strak uiterlijk. De keuze is geheel aan u.

Komt u er nog niet uit? Dat is logisch want het aanbod is groot. Bij De Parketloods begrijpen we dat als geen ander en helpen we u graag op weg om de juiste keuze te maken.

Eikenhouten vloeren vindt u bij De Parketloods

Massief, hardhouten parket is mooi, maar niet erg milieuvriendelijk. De Parketloods biedt de gouden middenweg en dat is, lamelparket. Deze parketvloer bestaat uit drie haaks op elkaar gelijmde lagen, gemaakt van een snelgroeiende houtsoort. De toplaag wordt gemaakt van een traditionele houtsoort, zoals eikenhout. Zo heeft u een vloer die vervaardigd is met zorg voor het milieu en kunt u toch genieten van de natuurlijke uitstraling van eikenhout. De eiken houten vloeren van De Parketloods onderscheiden zich van de rest. Zo hebben we in ons assortiment verschillende soorten vloeren, van massief tot budgetlaminaat. Al onze vloeren zijn in verschillende breedtes en diktes te verkrijgen.

Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

  • Diverse aanbiedingen in ons vloeren assoritment
  • Eiken multivloer
  • Eiken lamelparket
  • Massieve eikenhouten vloer
  • Eiken visgraat en tapis-parket
  • Budget eikenhouten vloeren

Verschillende soorten eikenhouten vloeren bij De Parketloods voor bij u thuis in Heemskerk

De Parketloods is dé vloerenspecialist in de markt van eiken vloeren in Heemskerk. Met onze vele jaren aan ervaring en passie in de verkoop en het aan laten leggen van eiken vloeren hebben wij gegarandeerd de juiste eiken vloer voor u in ons assortiment. Maar wat maken onze eiken vloeren nu eigenlijk zo uniek? Bij De Parketloods houden we ons aan een no nonsens mentaliteit met de juiste prijs en kwaliteitverhouding. Wilt u graag meer weten over onze collectie eikenhoutenvloeren? Bezoek dan eens onze website en bekijk een gedeelte van ons aanbod.

Ziet u liever de gehele collectie? Wanneer u langskomt in onze showroom dan leggen we u graag de eindeloze mogelijkheden uit. Combineer bewerkingen en/of kies voor onze custom olie kleuren. En dit allemaal met de laagste prijsgarantie!

Dus hebben we uw interesse gewekt? Kom dan gerust langs in onze showroom. We helpen u graag. Tijdens openingstijden bent u zonder afspraak welkom óf u maakt een afspraak via onze afsprakenplanner.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!