Massief eikenhouten vloer rustiek kopen in Noordwijk 

Eiken houten vloeren kopen in de buurt van Noordwijk? Eikenhout blijft in Nederland één van de meest populaire houtsoorten voor een parketvloer. Dat is voor ons niet onbekend, want wij weten dat een eikenhouten vloer in Noordwijk goed past in elk soort interieur. In een klassiek interieur staat een eikenhouten vloer met olieafwerking bijzonder warm en rustiek. Maar in een modern interieur in Noordwijk staat onbehandeld hout of een eiken vloer met transparante lak juist erg strak. Wat voor uitstraling u wilt, bij Parketloods kunt u beslist een passende eikenhouten vloer kopen. 

Eikenhouten vloeren van massief hout bij u in Noordwijk 

Massief, hardhouten parket is mooi, maar niet erg milieuvriendelijk. Toch biedt Parketloods de gouden middenweg: lamelparket. Deze parketvloer bestaat uit drie haaks op elkaar gelijmde lagen, gemaakt van een snelgroeiende houtsoort. De toplaag wordt gemaakt van een traditionele houtsoort, zoals eikenhout. Zo heeft u een vloer die vervaardigd is met zorg voor het milieu én kunt u genieten van de uitstraling van eikenhout. De eikenhouten vloeren voor u in Noordwijk van Parketloods zijn hierin onderscheidend. 

Eikenhouten vloeren met het FSC-keurmerk 

Bij Parketloods zijn wij echt gesteld op duurzaamheid. Tijdens onze eigen werkzaamheden proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Daarbij kiezen wij ook onze leveranciers en partners uit op onder andere duurzaamheid. Onze houtfabrikant heeft namelijk eigen plantages die het FSC-keurmerk waarborgen. Het FSC-keurmerk helpt bossen te beschermen en te herstellen. Daarnaast werkt onze houtleverancier met een 1-op-1 beleid. Dit houdt in dat voor elk verkocht pakket vloerdelen er een boom geplant wordt. Ook importeren wij onze vloeren direct vanaf deze fabriek, waardoor wij tegen zeer gunstige prijzen onze eikenhouten vloeren kunnen aanbieden in Noordwijk. 

Verschillende soorten eikenhouten vloeren 

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten vloeren. Daarbij zijn ook alle vloeren in verschillende breedtes en diktes te verkrijgen. 

Een greep uit ons uitgebreide assortiment: 

  • Aanbiedingen 
  • Eiken multivloer 
  • Eiken lamelparket 
  • Massieve eikenhouten vloer 
  • Eiken visgraat en tapis-parket 
  • Goedkope eikenhouten vloer 

Meer hierover kunt u lezen op onze website.  

Uw eigen eikenhouten vloer in Noordwijk 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten vloer bij u in Noordwijk? Kom dan bij ons langs om te kijken naar ons assortiment. Daarnaast kunt u ook in onze webshop kijken naar welke eikenhouten vloeren wij aanbieden. Zit er net niet iets voor u bij? Geen probleem! Laat ons uw wensen weten en wij kijken of we deze vloer voor u kunnen ontwerpen. Wilt u de vloer zelf leggen? Geen probleem! Alle vloeren zijn namelijk met een kliksysteem gemaakt, waardoor u de vloer ook zelf gemakkelijk kunt leggen. Liever de vloer laten leggen? Ook geen probleem! Onze specialist komt hiervoor graag bij u langs. Kijk op onze website naar de mogelijkheden, plan een afspraak in of neem contact met ons op.  

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!