Driestrook beuken gelakt lamelparket

Levertijd 1 dag

Driestrook parket, ook bekend als drie stroken parket, zijn populaire houten vloeren die bestaan uit smalle houten stroken die naast elkaar worden geplaatst en verlijmd op een lamellen drager, dan wel lamelparket genoemd. Elke strook heeft meestal een breedte van ongeveer 6 tot 8 centimeter, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de specifieke fabrikant en het ontwerp.

Deze houten vloeren hebben doorgaans geen velling en grijpen door middel van een klikverbinding in elkaar. Hierdoor ontstaat een strak ontwerp en is het eenvoudig zelf te leggen.

Het concept van Driestrook parket is gebaseerd op het creëren van een visueel aantrekkelijk patroon door het gebruik van meerdere smalle stroken in plaats van brede planken. Het resultaat is een vloer die een klassieke uitstraling heeft en tegelijkertijd een moderne twist biedt.

Driestrook parket kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten, zoals eiken, kersen, esdoorn, beuken of walnoot, die elk hun unieke kleur en eigenschappen hebben. Het hout wordt meestal zorgvuldig afgewerkt met meerdere lagen lak of olie om bescherming te bieden en de natuurlijke uitstraling van het hout te accentueren.

De veelzijdigheid van Driestrook parket maakt het geschikt voor verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern. Het kan worden geïnstalleerd in woonkamers, slaapkamers, gangen en zelfs commerciële ruimtes. Met zijn duurzaamheid, warmte en tijdloze uitstraling is Driestrook parket een populaire keuze voor diegenen die een elegante en sfeervolle vloeroplossing zoeken.

Lees verder

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

L101-Beuken-houten-vloer-3-strook-budget-gelakt-bord
L101-Beuken-houten-vloer-3-strook-budget-gelakt
Outlet / Restpartijen
Adviesprijs € 79,95
Voor 34,95 per m²

U bespaart € 45,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L101
Levertijd
1 dag
Gewicht in kg per m2
8
Garantie
10 jaar
Houtsoort
Beuken
Herkomst hout
Europa
Afwerking
Lak
Verbinding
Klik
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,08
Kant afwerking
Vlak
Lengte
110 cm
Breedte
20,7 cm
Dikte totaal
10 mm
Dikte toplaag
3 mm
Overzicht2
Nu met 56% korting
Overzicht3
Zolang de voorraad strekt
Overzicht4
Vloerverwarming geschikt

Productomschrijving

Beukenhout heeft een lichte kleur, met nuances van crème tot lichtbruin. Het heeft een frisse en rustige uitstraling en het hout heeft een regelmatige en dichte structuur. Deze beuken vloer is afgewerkt met een 4 lagen naturel lak.

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.