amsterdam

Koop uw eiken houten vloer bij De ParketLoods in Amsterdam

Eiken houten vloeren zijn één van de meeste populaire vloeren vanwege de prachtige houten afwerking die past bij elk interieur. De ParketLoods in Amsterdam staat bekend om het leveren van prachtige vloeren en biedt een uniek aanbod voor een eiken houten vloer. Bent u op zoek naar een nieuwe eiken houten vloer in Amsterdam die past bij uw wensen? Kom dan langs bij De ParketLoods in Amsterdam en bekijk de mogelijkheden voor een eiken houten vloer passend bij uw interieur.

Voordelen van een eiken houten vloer van De ParketLoods in Amsterdam

Een eiken houten vloer van De ParketLoods in Amsterdam is niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk. Ons lamelparket is onderscheidend en uniek vanwege de samenstelling van het parket waardoor wij een duurzame vloer kunnen leveren met een FSC-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat bij elk verkocht parket een boom wordt geplant om mee te werken aan een duurzame samenleving. Een ander voordeel is dat elke eiken houten vloer van De ParketLoods in Amsterdam wordt voorzien van een klikverbinding waardoor het u makkelijk wordt gemaakt om de vloer zelf te leggen.

Soorten eiken houten vloeren van De ParketLoods in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een eiken houten vloer in Amsterdam, komt u al snel uit op verschillende keuzes. Bij De ParketLoods in Amsterdam bieden we een uniek aanbod aan eiken houten vloeren, zodat iedereen bij ons terecht kan. Ons assortiment bestaat uit:

  • Aanbiedingen
  • Eiken lamelparket
  • Eiken multivloer
  • Eiken visgraat en tapis-parket
  • Massieve eiken houten vloer
  • Goedkope eiken houten vloer

Door het ruime aanbod eiken houten vloeren zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een eiken houten vloer van De ParketLoods in Amsterdam bestaat uit een pakket vloeren van het goedkopere segment tot aan vloeren die uit maatwerk bestaan en die in verschillende lengtes, breedtes en diktes verkrijgbaar zijn.

Advies voor een eiken houten vloer of het laten leggen van de vloer

Wilt u graag meer advies over een eiken houten vloer of de vloer laten leggen door De ParketLoods in Amsterdam? Wij helpen u graag met al uw vragen rondom een eiken houten vloer. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom zodat wij u kunnen helpen.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken houten vloeren | amsterdam

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.