Zoeken gehele website...
Zoek!
Filters

Prijs

terug

Eiken

Lamelparket eiken

Wij leveren europees eiken lamelparket. Deze eiken houten vloeren zijn over het algemeen iets mooier en gewilder dan andere eiken soorten. Eiken is al sinds eeuwen populair als houten vloer, omdat het hout makkelijk te bewerken is en sterke eigenschappen heeft. Daarnaast heeft het eiken hout een mooie tekening. Ook in deze moderne tijd is eiken lamelparket erg gewild omdat het past in elk interieur. De warmte die een eiken houten vloer uitstraalt past uitstekend bij een klassiek maar ook bij een ultramodern minimalistisch interieur.

Eiken houten vloeren zijn goed te bewerken met vernis, olie en was. Bij gebruik van watergedragen beitsen en lakken kan het hoge looizuurgehalte een probleem vormen. De eiken vloeren die wij leveren zijn langdurig gespoeld. Onze eiken vloeren zijn al in de fabriek afgelakt met uv geharde lakken waardoor problemen met het looizuur uitgesloten zijn. Het eiken lamelparket wat wij aanbieden is uitermate geschikt om op vloerverwarming te leggen. Hardheid volgens Janka 6.300N

Wij leveren goedkoop Budget eiken lamelparket, eiken lamelparket 1-strooks smalle planken en eiken lamelparket 1-strooks brede planken, eiken lamelparket 3-strooks blokparket en massief eiken parket.

Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods