Prachtige zwart, gerookt, verouderde houten visgraat vloer met band en bies

Levertijd ca. dagen

Prachtige zwart massief houten visgraat vloer met band en bies meer lezen

Productomschrijving

Onze visgraat vloeren zijn in vele soorten en maten te krijgen. Daarnaast zijn er ook diverse afwerkingen mogelijk, maar heeft u wel eens aan een zwarte verouderde visgraat vloer gedacht?

Een verouderde eiken vloer is prachtig om te zien en is een van de bewerkingen welke de vloer een gebruikt karakter geeft. Het betekent overigens niet dat de vloer ook oud is, maar tijdens het unieke productieproces krijgt de vloer een verouderde uitstraling. De vloer is dus nieuw, maar ziet er verouderd en geleefd uit.

Naast dat het dus een unieke toevoeging is voor uw interieur, hoeft u ook minder voorzichtig te zijn. Eventuele deuken en butsen die kunnen ontstaan zijn minder goed zichtbaar.

Kom langs in onze showroom in Amsterdam om de vloer op groter formaat te bekijken of in een andere kleur. Wij beantwoorden graag uw vragen over de vloer.

Specificaties

Artikel nmr.
L3004
Levertijd
dagen
Garantie
10 jaar
Houtsoort
Eiken
Herkomst hout
Europa
Sortering hout
Raw rustiek
Afwerking
olie
Vloerverwarming
Kant afwerking
zonder groefje
Lengte
140x560x8 mm
Breedte
14cm
Dikte totaal
8mm

Kleurstaal

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een kleurstaal van deze vloer te bestellen. In onze showroom hebben we een groot showbord waarop u de vloer kan komen bekijken. U kunt zonder afspraak langskomen tijdens openingstijden. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt? Maak dan een afspraak.

Maak afspraak

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!