Industriele pakhuisvloer

5 1
Levertijd dagen

  Industriele vloer, pakhuisvloer

  Lees verder

  Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een kleurstaal van deze vloer te bestellen. In onze showroom hebben we een groot showbord waarop u de vloer kan komen bekijken. U kunt zonder afspraak langskomen tijdens openingstijden. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt? Maak dan een afspraak.

  Afspraak maken

  ParkFla020Chop-1
  Houten vloeren
  89,95 per m² In stock

  Komt u er niet uit?

  Laat u terugbellen!

  Productspecificaties

  Artikel nmr.
  ParkFla020Chop
  Levertijd
  dagen
  Garantie
  10 jaar
  Houtsoort
  Eiken
  Herkomst hout
  Europa
  Sortering hout
  Extra rustiek
  Afwerking
  Royl
  Verbinding
  mes en groef
  Vloerverwarming
  Kant afwerking
  Micro Groefje
  Lengte
  lengte (min 80% > 1.6m
  Breedte
  18cm
  Dikte totaal
  16mm
  Dikte toplaag
  4mm

  Productomschrijving

  Een vloer met industriële look en natuurlijke bescherming

  Deze industriële vloer behoudt zijn natuurlijke charmes dankzij de afwerking met Royl olie. Deze olie beschermt de vloer en zorgt voor behoud van zijn natuurlijke karakter. Royl olie is gemaakt van hernieuwbare materialen waardoor de olie zelf ook erg natuurlijk is. Dankzij Royl olie blijft de vloer levendig.

  De praktische getallen van deze vloer op een rij

  De praktische kant van deze vloer: de vloer is te verbinden met een mes en groef verbinding en de totale dikte bedraagt 16 mm waarvan 4 mm sterke toplaag. De vloer is dan ook erg geschikt voor een huis met voltallig gezin! De vloer komt uit Europa en is persoonlijk geïmporteerd door Parketloods.

  Industriële vloer voor thuis

  In de omgeving van Amsterdam mocht Parketloods deze vloer al in enkele huizen leggen. De vloer werd vooral gekozen voor in woonkamers en eetkeukens. Wij zijn er van overtuigd dat een vloer de sfeer in huis grotendeels beïnvloedt. Wanneer klanten ons vragen welke vloer geschikt is om thuis een stoere uitstraling te creëren én een vloer die wel wat kan hebben, raden wij deze vloer aan.  

  Gerelateerde producten

  Tekst popup in beeld

  De showroom van de Parketloods blijft op afspraak open!

  Waarvoor kunt u een afspraak maken?

  Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt.

  Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

  Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak.

  afsprakenplanner

  Wilt u liever nog niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen. 

   

  Maak direct een videobel of showroom afspraak

  Levering van uw reeds bestelde vloer:
  Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

  Uw bestelling ophalen:
  Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
   

  Tot ziens in onze showroom!

   

   

  Parketloods logo
  Parketloods
  De Parketloods is open!
  Lees hier meer