GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Eiken houten vloeren verkrijgbaar in de buurt van Mijdrecht

Subtiel smoke white geoliede vloer
Massief eiken houten vloer rustiek
Mooie massieve eiken plank
Massief eiken, Rustiek extra breed 22cm
Zwart massief houten visgraat vloer
Massief eiken houten vloer rustiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken houten vloeren kopen in de buurt van Mijdrecht? Eikenhout blijft in Nederland een van de meest populaire houtsoorten voor een parketvloer. Dat is zeker niet vreemd, eikenhout past in elk interieur. In een klassiek interieur staat een eiken houten vloer met olieafwerking bijzonder warm en rustiek. In een modern interieur staat onbehandeld hout of een eiken vloer met transparante lak juist erg strak. Aan jou de keuze! Bij Parketloods in de buurt van Mijdrecht kun je beslist een passende eiken houten vloer kopen.

Eiken houten vloeren van massief hout

Massief, hardhouten parket is mooi, maar niet erg milieuvriendelijk. Maar de Parketloods in de buurt van Mijdrecht biedt jou de gouden middenweg: lamelparket. Deze parketvloer bestaat uit drie haaks op elkaar gelijmde lagen, gemaakt van een snelgroeiende houtsoort. De toplaag wordt gemaakt van een traditionele houtsoort, zoals eikenhout. Zo heb je een vloer die vervaardigd is met zorg voor het milieu, en kun je  toch genieten van de uitstraling van eikenhout. De eiken houten vloeren van Parketloods in de buurt van Mijdrecht zijn hierin onderscheidend.

Eiken houten vloeren met het FSC keurmerk

Onze fabrikant heeft eigen plantages die het FSC-keurmerk waarborgen, daarnaast werken zij met een 1-op-1 beleid. Dit houdt in dat voor elk verkocht pakket vloerdelen er een boom geplant wordt. Wij importeren onze vloeren direct vanaf deze fabriek, waardoor wij tegen zeer gunstige prijzen kunnen aanbieden in de buurt van Mijdrecht. En dat voordeel komt bij jou terecht. Je zult het zelf ondervinden, wij verkopen onze kwalitatief hoogstaande vloeren voor een scherpere prijs dan de concurrent.

Verschillende soorten eiken houten vloeren

Wij hebben in ons assortiment in de buurt van Mijdrecht verschillende soorten vloeren. Van massief tot budgetlaminaat en alle vloeren zijn in verschillende breedtes en diktes te verkrijgen.

Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

  • Aanbiedingen
  • Eiken multivloer
  • Eiken lamelparket
  • Massieve eiken houten vloer
  • Eiken visgraat en tapis-parket
  • goedkope eiken houten vloer

Meer hierover kun je lezen op onze website. Vragen over eiken houten vloeren? Neem gerust contact met ons op.

Laat uw reactie achter