Eiken houten vloeren voor een warme en rustieke uitstraling

Eiken lamelparket afgewerkt met naturel olie
Eiken houten vloer rustiek naturel geolied
Eiken visgraat rustiek 60 x 300
Eiken visgraat rustiek 60 x 300 onbehandeld
Eiken massief douplank parket en afgewerkt met speciale zwarte olie.
Massief eiken houten vloer rustiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken houten vloeren bekijken en kopen? Bent u een echte liefhebber van eiken houten vloeren? Voor eiken houten vloeren moet u beslist bij Parketloods zijn. Parketloods is een bekend begrip in de omgeving als het gaat om vloeren. Vooral ons aanbod eiken houten vloeren is vrij uniek. Wilt u eiken houten vloeren in uw moderne interieur? Of heeft u een klassiek interieur en wilt u daar graag passende eiken houten vloeren bij? In een klassiek interieur staat een eiken houten vloer met olieafwerking bijzonder warm en rustiek. In een modern interieur staat onbehandeld hout of een eiken vloer met transparante lak juist erg strak. Kortom: onze vloeren passen bij elk interieur.

Keuze uit eiken houten vloeren

Als u eiken houten vloeren gaat kopen bij Parketloods kunt u kiezen uit verschillende soorten. Op onze website treft u een greep aan van ons assortiment. Zo hebben wij o.a.:

  • Eiken lamelparket
  • Eiken multivloer
  • Eiken visgraat en tapis-parket
  • Massieve eiken houten vloer
  • Goedkope eiken houten vloer

Door dit gevarieerde aanbod eiken houten vloeren zit er beslist iets voor u bij. Indien wenselijk kan ons team u voorzien van advies op maat.

Eiken houten vloeren met een klikverbinding

Onze vloeren zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor u de vloer gemakkelijk zelf kunt leggen. Wij geven u bij de levering van uw vloer een begrijpelijke handleiding, zodat u zelf tot een perfect eindresultaat kunt komen en geld kunt besparen op de arbeidskosten. In de online shop van de Parketloods kunt u alle benodigdheden voor het leggen van een vloer vinden. Ook andere producten, zoals plinten, zijn hier te vinden.

Eiken houten vloeren laten leggen?

Bent u niet in staat om de vloer zelf te leggen, dan zijn wij altijd bereid om uw vloer te leggen. Na het leggen is het belangrijk dat u de vloer goed onderhoudt. Wij kunnen u daar altijd voorlichting over geven. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u een online offerte laten aan maken of staaltjes bestellen van de gewenste vloer.

Bel naar 020 – 261 3907 of mail naar info@parketloods.nl of kom langs in de showroom!

Maak a.u.b. uw keuze: