Houten vloer

Ecologisch verantwoord gemaakte houten vloer van De Parketloods

Houten vloer aanschaffen voor jouw nieuwe woning? Een houten vloer die jarenlang meegaat en die betaalbaar is? Voor deze wens moet je beslist bij Parketloods zijn. Parketloods heeft een ruim aanbod met houten vloeren en biedt jou beslist het beste. Naast een ruime keus, is natuurlijk de prijs wat telt. Wij kopen onze vloeren zelf in bij de fabrikant. Op deze manier besparen wij geld op de distributie en is er geen tussenpersoon. Zo houden wij de prijs voor de klant laag. Houten vloer kopen? Bekijk dan onze website. Hier tref je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Houten vloer met zorg voor de natuur

Wij zoeken onze vloeren met zorg voor de natuur uit, dat maakt de Parketloods uniek in Nederland. Het bedrijf Barlinek bijvoorbeeld, waar wij vloeren van verkopen, plant voor elk verkocht vloerdelenpakket een boom terug. Daarnaast komt het hout dat zij gebruiken uit plantages die beheerd worden volgens de normen van het FSC-keurmerk. Zij zetten zich tevens actief in voor het behoud van de slechtvalk, die met uitsterven bedreigd wordt. Als je kiest voor zo’n houten vloer draag je bij aan een beter milieu.

Houten vloer met drie lagen

Van alle soorten houten vloeren is het lamelparket het meeste ecologisch verantwoord. Deze vloersoort is opgebouwd uit drie lagen, waarvan de onderste twee lagen van snelgroeiend naaldhout zijn gemaakt. De toplaag bestaat uit langzaam groeiend hardhout. Deze methode heeft als voordeel dat er zuinig wordt omgesprongen met het hardhout, er kunnen meer vloerdelen gemaakt worden met dezelfde hoeveel hout dat gebruikt wordt voor solide vloerdelen. Dit betekent dat je nog steeds kunt genieten van de luxe uitstraling van hardhout, zonder schuldgevoel. Veel van onze klanten kiezen voor deze houten vloer door:

  • De uitstraling
  • Het hout
  • Milieu
  • Duurzaamheid
  • Sterk

Voor nog meer voordeel voor een houten vloer kun je ook kijken bij onze aanbiedingenpagina voor restpartijen. Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte laten maken? Neem dan contact op via het emailadres info@parketloods.nl of bel naar 020 - 263 19 07

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Houten vloer

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak