Amstelveen

Kwalitatieve houten vloeren bij Parketloods in Amstelveen

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer? Wanneer u kiest voor een houten vloer geeft de vloer een stijlvolle en luxe uitstraling aan uw woning. Het is natuurlijk van belang dat u voor een kwalitatief hoogstaande vloer kiest. In het assortiment van Parketloods vindt u diverse kwalitatieve houten vloeren. Of u nu op zoek bent naar eikenhout, stijlvolle essen of kersenhout bij ons kunt u terecht!

Door het aanbieden van diverse houtsoorten, kleurtonen en afwerkingen zorgen wij ervoor dat u altijd een vloer vindt die aansluit op uw interieur. Wanneer u langskomt in onze showroom nabij Amstelveen kunt u de verschillende houten vloeren zelf bekijken. Daarnaast adviseren wij u graag over welke houten vloer geschikt is voor uw situatie.

Houten vloer voor uw woning geheel naar uw wensen

In het assortiment van Parketloods vindt u nog vele andere vloeren zoals kliklaminaat, massief parket en multivloeren waarbij een eiken top wordt gecombineerd met berken multiplex. Daarnaast bieden wij houten vloeren aan in verschillende prijscategorieën. Op onze website vindt u een overzicht van de houten vloeren in ons assortiment.

Mocht u vooraf aan uw bezoek aan onze showroom al vragen hebben, is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen.

Houten vloer met klikverbinding voor uw woning

De vloeren aangeboden door Parketloods zijn veel al voorzien van een klikverbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat de vloeren gemakkelijk zelf te leggen zijn. Daarnaast zijn er ook vloeren met een mes- en groefverbinding. Wanneer u ervoor kiest om de vloer zelf te leggen zorgen wij altijd voor een uitgebreide en begrijpelijke handleiding. In onze webshop vindt u bovendien benodigdheden voor het leggen van de vloer. Dit geldt ook voor bijpassende producten, zoals de plinten.

Wilt u graag dat de vloer voor u gelegd wordt? Dat is uiteraard geen probleem! Wanneer u gebruik maakt van onze legservice, zorgen wij ervoor dat u vloer op een mooie en professionele manier wordt gelegd.

Heeft u vragen over onze legservice, houten vloeren of over andere producten op onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom nabij Amstelveen!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Houten vloer | Amstelveen

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer