Amstelveen

Kwalitatieve houten vloeren bij Parketloods in Amstelveen

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer? Wanneer u kiest voor een houten vloer geeft de vloer een stijlvolle en luxe uitstraling aan uw woning. Het is natuurlijk van belang dat u voor een kwalitatief hoogstaande vloer kiest. In het assortiment van Parketloods vindt u diverse kwalitatieve houten vloeren. Of u nu op zoek bent naar eikenhout, stijlvolle essen of kersenhout bij ons kunt u terecht!

Door het aanbieden van diverse houtsoorten, kleurtonen en afwerkingen zorgen wij ervoor dat u altijd een vloer vindt die aansluit op uw interieur. Wanneer u langskomt in onze showroom nabij Amstelveen kunt u de verschillende houten vloeren zelf bekijken. Daarnaast adviseren wij u graag over welke houten vloer geschikt is voor uw situatie.

Houten vloer voor uw woning geheel naar uw wensen

In het assortiment van Parketloods vindt u nog vele andere vloeren zoals kliklaminaat, massief parket en multivloeren waarbij een eiken top wordt gecombineerd met berken multiplex. Daarnaast bieden wij houten vloeren aan in verschillende prijscategorieën. Op onze website vindt u een overzicht van de houten vloeren in ons assortiment.

Mocht u vooraf aan uw bezoek aan onze showroom al vragen hebben, is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen.

Houten vloer met klikverbinding voor uw woning

De vloeren aangeboden door Parketloods zijn veel al voorzien van een klikverbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat de vloeren gemakkelijk zelf te leggen zijn. Daarnaast zijn er ook vloeren met een mes- en groefverbinding. Wanneer u ervoor kiest om de vloer zelf te leggen zorgen wij altijd voor een uitgebreide en begrijpelijke handleiding. In onze webshop vindt u bovendien benodigdheden voor het leggen van de vloer. Dit geldt ook voor bijpassende producten, zoals de plinten.

Wilt u graag dat de vloer voor u gelegd wordt? Dat is uiteraard geen probleem! Wanneer u gebruik maakt van onze legservice, zorgen wij ervoor dat u vloer op een mooie en professionele manier wordt gelegd.

Heeft u vragen over onze legservice, houten vloeren of over andere producten op onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom nabij Amstelveen!

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Houten vloer | Amstelveen

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.