Een houten vloer voor een eerlijke prijs verkrijgbaar bij Parketloods in de buurt van Veenendaal

Houten vloer kopen en laten leggen in de buurt van Veenendaal? Ben je een echte liefhebber van houten vloeren en wil je er graag een in huis? Je wilt een kwalitatief hoogstaande, en bovenal een mooie houten vloer, die goed aansluit op jouw interieur? Ben je helemaal weg van het warme karakter van eikenhout, het stijlvolle essen of misschien kies je liever kersenhout? Ons bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan houten vloeren. Wij bieden jou verschillende houtsoorten, kleurtonen en afwerkingen. Je zult bij ons gegarandeerd slagen in jouw zoektocht naar de perfecte houten vloer. Parketloods is namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het aanbieden van houten vloeren. Als je een houten vloer wilt kopen moet je zeker bij ons in de buurt van Veenendaal zijn.

Een houten vloer naar wens

Als je een houten vloer wil, nodigt Parketloods je van harte uit in de winkel in de buurt van Veenendaal. Wij bieden verschillende soorten vloeren, van het goedkopere kliklaminaat tot luxe, massief parket en de superieure multivloer (eiken top op berken multiplex). Je kunt de verschillende vloeren met duidelijke prijzen vinden onder de volgende kopjes:

  • Budget houten vloer
  • Lamelparket houten vloer
  • Massief houten vloer
  • Visgraat houten vloer
  • Multi- of duo houten vloer

Wilt u meer informatie over een bepaalde houten vloer? Kom dan bij ons langs in de buurt van Veenendaal of bekijk de website. Wij informeren je graag.

Houten vloer met klikverbinding

Veel van onze vloeren die wij aanbieden in de buurt van Veenendaal zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor deze gemakkelijk zelf te leggen zijn, Maar ook een mes en groefverbinding is goed zelf te leggen. Bij elke verkochte vloer leveren wij een uitgebreide en zeer begrijpelijke handleiding, waardoor je deze klus zelf kunt klaren en geld kunt besparen op het legwerk. In onze webshop kun jealle benodigdheden en hulpmiddelen voor het leggen van een vloer vinden. Ook andere producten, zoals bijpassende plinten, staan in onze webshop. Ben je niet in staat om de houten vloer zelf te leggen, dan zijn wij altijd bereid om jouw houten vloer te leggen in de buurt van Veenendaal. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen. Parketloods is hét aangewezen adres in de buurt van Veenendaal als je een houten vloer wilt kopen.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!