Weesp

Een houten vloer voor een eerlijke prijs verkrijgbaar bij Parketloods in de buurt van Weesp

Houten vloer kopen en laten leggen in de buurt van Weesp? Ben je een echte liefhebber van houten vloeren en wil je er graag een in huis? Je wilt een kwalitatief hoogstaande, en bovenal een mooie houten vloer, die goed aansluit op jouw interieur? Ben je helemaal weg van het warme karakter van eikenhout, het stijlvolle essen of misschien kies je liever kersenhout? Ons bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan houten vloeren. Wij bieden jou verschillende houtsoorten, kleurtonen en afwerkingen. Je zult bij ons gegarandeerd slagen in jouw zoektocht naar de perfecte houten vloer. Parketloods is namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het aanbieden van houten vloeren. Als je een houten vloer wilt kopen moet je zeker bij ons in de buurt van Weesp zijn.

Een houten vloer naar wens

Als je een houten vloer wil, nodigt Parketloods je van harte uit in de winkel in de buurt van Weesp. Wij bieden verschillende soorten vloeren, van het goedkopere kliklaminaat tot luxe, massief parket en de superieure multivloer (eiken top op berken multiplex). Je kunt de verschillende vloeren met duidelijke prijzen vinden onder de volgende kopjes:

  • Budget houten vloer
  • Lamelparket houten vloer
  • Massief houten vloer
  • Visgraat houten vloer
  • Multi- of duo houten vloer

Wilt u meer informatie over een bepaalde houten vloer? Kom dan bij ons langs in de buurt van Weesp of bekijk de website. Wij informeren je graag.

Houten vloer met klikverbinding

Veel van onze vloeren die wij aanbieden in de buurt van Weesp zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor deze gemakkelijk zelf te leggen zijn, Maar ook een mes en groefverbinding is goed zelf te leggen. Bij elke verkochte vloer leveren wij een uitgebreide en zeer begrijpelijke handleiding, waardoor je deze klus zelf kunt klaren en geld kunt besparen op het legwerk. In onze webshop kun jealle benodigdheden en hulpmiddelen voor het leggen van een vloer vinden. Ook andere producten, zoals bijpassende plinten, staan in onze webshop. Ben je niet in staat om de houten vloer zelf te leggen, dan zijn wij altijd bereid om jouw houten vloer te leggen in de buurt van Weesp. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen. Parketloods is hét aangewezen adres in de buurt van Weesp als je een houten vloer wilt kopen.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Houten vloer | Weesp

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup

Onze showroom is open!

Lees welke maatregelen we hebben genomen in het kader van het COVID-19 / Corona virus.

Info COVID-19 Maak een afspraak in de showroom

Skype-gesprek met de showroom!

Uw nieuwe vloer uitzoeken vanuit uw eigen huis, dat kan vanaf nu bij de Parketloods.

Meer info Maak een Skype of Hangouts afspraak

Parketloods logo
Parketloods