Zoeken gehele website...
Zoek!
Houten vloer die ecologisch verantwoord gemaakt is, bestelbaar in Weesp
Weesp

Een houten vloer voor een eerlijke prijs verkrijgbaar bij Parketloods in de buurt van Weesp

Houten vloer kopen en laten leggen in de buurt van Weesp? Bent u een echte liefhebber van houten vloeren en wilt u er graag een in huis? U wilt een kwalitatief hoogstaande, en bovenal een mooie houten vloer, die goed aansluit bij uw interieur?  Bent u helemaal weg van het warme karakter van eikenhout, het stijlvolle essen of misschien kiest u liever kersenhout? Ons bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan houten vloeren. Wij bieden u verschillende houtsoorten, kleurtonen en afwerkingen. U zult bij ons gegarandeerd slagen in uw zoektocht naar de perfecte houten vloer. Parketloods is namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het aanbieden van houten vloeren. Als u een houten vloer wilt kopen moet u zeker bij ons in de buurt van Weesp zijn.

Een houten vloer naar wens

Als u een houten vloer wilt nodigt Parketloods u van harte uit in de winkel in de buurt van Weesp. Wij bieden verschillende soorten vloeren, van het goedkopere kliklaminaat tot luxe, massief parket en de superieure multivloer (eiken top op berken multiplex). U kunt de verschillende vloeren met duidelijke prijzen vinden onder de volgende kopjes:

  • Budget houten vloer
  • Lamelparket houten vloer
  • Massief houten vloer
  • Visgraat houten vloer
  • Multi- of duo houten vloer

Wilt u meer informatie over een bepaalde houten vloer? Kom dan bij ons langs in de buurt van Weesp of bekijk de website. Wij informeren u graag.

Houten vloer met klikverbinding

Veel van onze vloeren die wij aanbieden in de buurt van Weesp zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor deze gemakkelijk zelf te leggen zijn, Maar ook een mes en groefverbinding is goed zelf te leggen. Bij elke verkochte vloer leveren wij een uitgebreide en zeer begrijpelijke handleiding, waardoor u deze klus zelf kunt klaren en geld kunt besparen op het legwerk. In onze webshop kunt u alle benodigdheden en hulpmiddelen voor het leggen van een vloer vinden. Ook andere producten, zoals bijpassende plinten, staan in onze webshop. Bent u niet in staat om de houten vloer zelf te leggen, dan zijn wij altijd bereid om uw houten vloer te leggen in de buurt van Weesp. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen. Parketloods is hét aangewezen adres in de buurt van Weesp als u een houten vloer wilt kopen.

ParketLoods logo
ParketLoods
Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlLemelerbergweg 35F, 1101 AH Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer

ParketLoods logo
ParketLoods