Eiken parket

Eiken parket verkrijgbaar bij Parketloods: scherp geprijsd

Eiken parket in jouw nieuwe woning laten leggen? Op zoek naar een vloerspecialist waar je kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar eiken parket vloer kunt kopen? Dan is Parketloods hét aangewezen adres. Parketloods heeft een uitgebreid assortiment met vloeren waaronder eiken parket. Door de variatie kunnen wij in elke klantwens voorzien. Eiken parket van Parketloods onderscheid zich in kwaliteit en prijs. Wij werken samen met betrouwbare en goede fabrikanten die oog hebben voor een beter milieu. Kortom, als je kiest voor een eiken parket vloer bij Parketloods bent je verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Milieu vriendelijk
  • Duurzaam
  • Passend bij jouw wensen

Eiken parket zelf leggen

Het parket wordt kant en klaar afgeleverd, dat wil zeggen dat de vloerdelen zijn afgewerkt met olie of meerdere laklagen. Het parket is voorzien van een kliksysteem, door de eenvoudige klikverbinding is het daarom ook goed mogelijk om jouw vloer zelf te leggen. Op deze site staan tips en uitleg om het ideale resultaat te bereiken. Daarnaast wordt het parket van de Parketloods altijd netjes verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing en je kunt altijd contact opnemen wanneer je vragen hebt. Tevens heeft onze loods een drooginstallatie, zodat de pakken met vloerdelen bij levering altijd het juiste vochtpercentage hebben.

Eiken parket vloer

Als je kiest voor een eikenhouten parket van de Parketloods, dan haal je niet alleen een authentieke parketvloer in huis, maar tevens kan deze investering ervoor zorgen dat de waarde van jouw huis zal stijgen, mits je de vloer goed onderhoudt. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van de vloer, en zorgt ervoor dat je nog jaren van jouw vloer kan genieten. Wil je meer informatie over de juiste behandeling van jouw parketvloer? Kijk dan hier.

Wil je weten hoeveel zo'n prachtige eiken parketvloer jou gaat kosten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of bereken en bestel jouw nieuwe vloer zelf in onze webwinkel.

Daarnaast hebben wij elke week wisselende aanbiedingen en verschillende restpartijen, dus houd de site goed in de gaten voor extra voordeel.

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken parket

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup

Onze showroom is open!

Lees welke maatregelen we hebben genomen in het kader van het COVID-19 / Corona virus.

Info COVID-19 Maak een afspraak in de showroom

Skype-gesprek met de showroom!

Uw nieuwe vloer uitzoeken vanuit uw eigen huis, dat kan vanaf nu bij de Parketloods.

Meer info Maak een Skype of Hangouts afspraak

Parketloods logo
Parketloods