Aalsmeer

Koop uw eiken parket bij de Parketloods in Aalsmeer

Koop uw eiken parket bij de Parketloods in Aalsmeer als u op zoek bent naar een kwalitatief goede vloer die scherp geprijsd is. Eiken parket is duurzaam en gaat vele jaren mee als hij goed onderhouden wordt. Het geeft uw woonkamer een warme sfeer en er zijn vele uitvoeringen mogelijk. Een greep uit onze collectie eiken parket vloeren:

  • Eiken geborsteld met v-goefje
  • Eiken Rustiek met 6 mm toplaag
  • Eiken select brede plank lak
  • Eiken slecht stroken olie
  • Eiken white wash geborsteld

Voor onze volledige collectie kunt u hier kijken. Bent u benieuwd hoe een bepaalde vloerkleur in uw huis staat? U kunt bij ons drie gratis kleurstalen aanvragen. Vraag hier uw kleurstalen aan.

 De Parketloods in Aalsmeer verkoopt diverse eiken parketvloeren

Wij verkopen eiken parket vloeren in diverse uitvoeringen. Verschillen van eiken parketvloeren kunnen zitten in de kwaliteit van de vloer. De Parketloods in Aalsmeer verkoopt een goedkope en duurdere variant van een eikenhout parket vloeren. Een goedkope eikenhouten parketvloer bevat soms grote knoesten. De duurdere variant van een eikenhouten parketvloer bevat bijna geen knoesten. Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Een eiken parket is dan een goede keuze.

Neem contact op met de Parketloods in Aalsmeer voor professioneel advies

Bij ons krijgt u altijd professioneel advies van ons goed geschoolde personeel. Zij kunnen u advies geven welke vloer voor u passend is. Heeft u speciale wensen? Maak met ons een afspraak en we bespreken uw wensen en voorkeuren. Wij hebben al vele klanten naar volledige tevredenheid geholpen. Ons grote aanbod zorgt ervoor dat we iedereen een passende vloer kunnen aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u advies? Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer: 020 – 261 39 07, stuur een email naar info@parketloods.nl of via ons contactformulier.  Wij beantwoorden graag uw vraag.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken parket | Aalsmeer

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Super parket, zeer vriendelijke persoonlijke bediening en zeer goede leg service. Het is zo mooi geworden en zo mooi gelegd, echt geweldig!

Stephan

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

Onze showroom is open!

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner en kies voor de optie 'afspraak in showroom'.

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer