Aalsmeer

Koop uw eiken parket bij de Parketloods in Aalsmeer

Koop uw eiken parket bij de Parketloods in Aalsmeer als u op zoek bent naar een kwalitatief goede vloer die scherp geprijsd is. Eiken parket is duurzaam en gaat vele jaren mee als hij goed onderhouden wordt. Het geeft uw woonkamer een warme sfeer en er zijn vele uitvoeringen mogelijk. Een greep uit onze collectie eiken parket vloeren:

  • Eiken geborsteld met v-goefje
  • Eiken Rustiek met 6 mm toplaag
  • Eiken select brede plank lak
  • Eiken slecht stroken olie
  • Eiken white wash geborsteld

Voor onze volledige collectie kunt u hier kijken. Bent u benieuwd hoe een bepaalde vloerkleur in uw huis staat? U kunt bij ons drie gratis kleurstalen aanvragen. Vraag hier uw kleurstalen aan.

 De Parketloods in Aalsmeer verkoopt diverse eiken parketvloeren

Wij verkopen eiken parket vloeren in diverse uitvoeringen. Verschillen van eiken parketvloeren kunnen zitten in de kwaliteit van de vloer. De Parketloods in Aalsmeer verkoopt een goedkope en duurdere variant van een eikenhout parket vloeren. Een goedkope eikenhouten parketvloer bevat soms grote knoesten. De duurdere variant van een eikenhouten parketvloer bevat bijna geen knoesten. Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Een eiken parket is dan een goede keuze.

Neem contact op met de Parketloods in Aalsmeer voor professioneel advies

Bij ons krijgt u altijd professioneel advies van ons goed geschoolde personeel. Zij kunnen u advies geven welke vloer voor u passend is. Heeft u speciale wensen? Maak met ons een afspraak en we bespreken uw wensen en voorkeuren. Wij hebben al vele klanten naar volledige tevredenheid geholpen. Ons grote aanbod zorgt ervoor dat we iedereen een passende vloer kunnen aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u advies? Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer: 020 – 261 39 07, stuur een email naar info@parketloods.nl of via ons contactformulier.  Wij beantwoorden graag uw vraag.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken parket | Aalsmeer

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.