Eiken parket koop je bij de Parketloods in de buurt van Abcoude

Eiken parket aanschaffen bij een vloerspecialist in de buurt van Abcoude? Kom dan naar Parketloods. Een vaak gehoorde uitspraak over eiken parket is dat het zorgt voor meer "levendigheid" in een woning. Door de karakteristieke tekening van het hout en de warme kleur, is eikenhout sinds jaar en dag een van de meest populaire soorten hout voor parketvloeren in de buurt van Abcoude. Eikenhouten parket is er in verschillende uitvoeringen, maar belangrijker nog: er zijn onderling verschillen in kwaliteit. Zo hebben wij bijvoorbeeld een goedkope variant van eikenhouten parket, dat grote knoesten kan bevatten. Maar wij bieden jou ook parketvloerdelen zonder noemenswaardige knoesten. Daarnaast zijn deze vloerdelen zorgvuldig op kleur gesorteerd. De keus is geheel aan jou, wil je een zeer natuurlijk ogende vloer, dan kan het eikenhout met knoesten juist aantrekkelijk zijn. Deze vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in de buurt van Abcoude.

Eiken parket staaltjes

Je kunt staaltjes bestellen op deze site en laten leveren in de buurt van Abcoude om de verschillende uitvoeringen te vergelijken, maar onthoud daarbij wel: een staaltje kan niet representatief zijn voor een gehele vloer. De verschillende soorten parket, die verkocht worden door Parketloods, worden direct vanaf de fabriek aan ons geleverd. Er is daarom geen sprake van dure tussenhandelaren, groothandels of andere kosten die bij jou terecht komen, maar je krijgt bij ons in de buurt van Abcoude wel de kwaliteit die je mag verwachten van hoogwaardig eikenhouten parket.

Collectie eiken parket

Als je een eiken parket wilt kopen in de buurt van Abcoude kun je bij ons kiezen uit vele soorten. Hieronder de topvloeren uit onze collectie eikenhouten parket:

  • Eiken Rustiek met 6mm toplaag
  • Eiken Select stroken olie
  • Eiken Select brede plank lak
  • Eiken geborsteld met v-goefje
  • Eiken white wash geborsteld

Door ons ruime assortiment dat wij aanbieden in de buurt van Abcoude vind je bij ons beslist een passende vloer. Hen je speciale wensen? Graag bespreken we deze met jou. Als vloerspecialist streven wij ernaar al onze klanten in de buurt van Abcoude en omgeving te voorzien van passend eiken parket. Wij hebben dit al naar volle tevredenheid van vele klanten mogen leveren.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!