Haarlem

Bent u op zoek naar een specialist in eiken parket in Haarlem? De Parketloods is uw aangewezen partner

Wilt u graag eiken parket aanschaffen? Kom dan eens kijken in de showroom van De Parketloods. De Parketloods levert kwalitatief hoogwaardig eiken parket naar wens. Eiken parket staat gekenmerkt onder een levendige en luxueuze vloer voor in uw woning. Door de karakteristieke tekening van het hout en de warme kleur, is eikenhout sinds jaar en dag een van de meest populaire soorten hout voor parketvloeren in Haarlem.

Een parketvloer is iets wat u voor jarenlang woonplezier aanschaft. Daarom hebben we bij De Parketloods eikenhouten parket ook in verschillende uitvoeringen en in verschillende soorten kwaliteiten. Zo kunt u kiezen uit een goedkopere variant dat grote knoesten bevat, maar u kunt ook kiezen uit diverse merkwaardige knoesten. De keuze is geheel aan u. Wilt u graag advies bij het aanschaffen van een eiken parketvloer voor bij u thuis in Haarlem? Laat u dan adviseren door onze experts. We helpen u graag met het uitkiezen van de juiste eiken parketvloer voor bij u thuis. Eén waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Eiken parket staaltjes verkrijgbaar bij De Parketloods

Ook kunt u staaltjes bestellen op de website van De Parketloods en laten leveren bij u thuis om de verschillende uitvoeringen te vergelijken, maar onthoud daarbij wel: een staaltje kan niet representatief zijn voor een gehele vloer. De verschillende soorten parket, die verkocht worden door De Parketloods, worden direct vanaf de fabriek aan ons geleverd. Er is daarom geen sprake van dure tussenhandelaren, groothandels of andere kosten die bij u terecht komen. Bij De Parketloods kunt u gegarandeerd verwachten dat u een kwalitatief hoogwaardige eiken parket geleverd krijgt.

Collectie eiken parket

Als u een eiken parket wilt kopen in Haarlem kunt u bij ons kiezen uit vele soorten merkwaardige eiken parketvloeren voor het ultieme woongenot. Hieronder de topvloeren uit onze collectie eikenhouten parket:

  • Eiken Rustiek met 6mm toplaag
  • Eiken Select stroken olie
  • Eiken Select brede plank lak
  • Eiken geborsteld met v-goefje
  • Eiken white wash geborsteld

Door ons ruime assortiment dat wij aanbieden vindt u bij ons beslist een passende eiken parketvloer. Heeft u speciale wensen? Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Als vloerspecialist streven we ernaar om al onze klanten te voorzien van passend eiken parketvloer. Wij hebben dit al naar volle tevredenheid van vele klanten mogen leveren.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken parket | Haarlem

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Let op, Koningsdag, 27 april en Hemelvaartsdag, 18 mei zijn wij gesloten.

Het is nog steeds mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Afwijkende openingstijden, lees meer