Bent u op zoek naar een specialist in eiken parket in Haarlem? De Parketloods is uw aangewezen partner

Wilt u graag eiken parket aanschaffen? Kom dan eens kijken in de showroom van De Parketloods. De Parketloods levert kwalitatief hoogwaardig eiken parket naar wens. Eiken parket staat gekenmerkt onder een levendige en luxueuze vloer voor in uw woning. Door de karakteristieke tekening van het hout en de warme kleur, is eikenhout sinds jaar en dag een van de meest populaire soorten hout voor parketvloeren in Haarlem.

Een parketvloer is iets wat u voor jarenlang woonplezier aanschaft. Daarom hebben we bij De Parketloods eikenhouten parket ook in verschillende uitvoeringen en in verschillende soorten kwaliteiten. Zo kunt u kiezen uit een goedkopere variant dat grote knoesten bevat, maar u kunt ook kiezen uit diverse merkwaardige knoesten. De keuze is geheel aan u. Wilt u graag advies bij het aanschaffen van een eiken parketvloer voor bij u thuis in Haarlem? Laat u dan adviseren door onze experts. We helpen u graag met het uitkiezen van de juiste eiken parketvloer voor bij u thuis. Eén waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Eiken parket staaltjes verkrijgbaar bij De Parketloods

Ook kunt u staaltjes bestellen op de website van De Parketloods en laten leveren bij u thuis om de verschillende uitvoeringen te vergelijken, maar onthoud daarbij wel: een staaltje kan niet representatief zijn voor een gehele vloer. De verschillende soorten parket, die verkocht worden door De Parketloods, worden direct vanaf de fabriek aan ons geleverd. Er is daarom geen sprake van dure tussenhandelaren, groothandels of andere kosten die bij u terecht komen. Bij De Parketloods kunt u gegarandeerd verwachten dat u een kwalitatief hoogwaardige eiken parket geleverd krijgt.

Collectie eiken parket

Als u een eiken parket wilt kopen in Haarlem kunt u bij ons kiezen uit vele soorten merkwaardige eiken parketvloeren voor het ultieme woongenot. Hieronder de topvloeren uit onze collectie eikenhouten parket:

  • Eiken Rustiek met 6mm toplaag
  • Eiken Select stroken olie
  • Eiken Select brede plank lak
  • Eiken geborsteld met v-goefje
  • Eiken white wash geborsteld

Door ons ruime assortiment dat wij aanbieden vindt u bij ons beslist een passende eiken parketvloer. Heeft u speciale wensen? Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Als vloerspecialist streven we ernaar om al onze klanten te voorzien van passend eiken parketvloer. Wij hebben dit al naar volle tevredenheid van vele klanten mogen leveren.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!