Parketvloeren

Ecologische parketvloeren | De beste prijs | Parketloods

Parketvloeren kopen voor een nieuwe look in huis? Een mooie passende parketvloer kopen voor een scherpe prijs? Neem dan een kijkje in de webshop van Parketloods. In de afgelopen 25 jaar, hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in mooie, betaalbare en ecologische parketvloeren. Via onze webshop kan je de vloer bekijken en bestellen. Ook nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Amsterdam.

Al vele jaren zijn wij een bekend begrip in de omgeving als het gaat om parketvloeren. Het doel van Parketloods is kwalitatief hoogwaardig en ecologisch verantwoord parketvloeren te leveren. Onder onze klanten bevinden zich parketwinkels, bedrijven, ZZP’ers maar ook particulieren. Vooral door onze zeer lage prijzen voor onze houten vloeren komen klanten bij ons terug. Echter niet alleen de aanschafprijs is belangrijk, ook de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid. Hierin zullen wij jou ook niet teleurstellen. Onze parketvloeren stralen inmiddels al in vele panden in de omgeving.

Parketvloeren in verschillende soorten bij Parketloods

Parketvloeren kopen voor een mooi kantoor? De winkel een mooie uitstraling geven met een eiken houten vloer? Of zoek je een vloer voor thuis? Een parketvloer die past bij jouw stijl?
Parketloods biedt jou een hoop verschillende soorten aan. Voor inspiratie neem je een kijkje op onze website. Zo hebben wij bijvoorbeeld Lamelparket / Multiplank houten vloeren. Dit is de nieuwe versie van parketvloeren. Deze vloeren zien er uit als massief houten vloeren, maar zijn dit niet. Eigenlijk bestaan deze planken uit verschillende lagen waarbij de toplaag van hardhout is.

Dan kan je nog kiezen uit massieve vloeren van eiken, welke een natuurlijke uitstraling geven aan jouw huis.

Verder vind je in ons assortiment de categorie 'goedkope parketvloeren' welke veel worden gekozen. Goedkoop maar ecologisch parket is een selectie van houten vloeren met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en speciaal groot ingekochte partijen.

Kenmerken van onze parketvloeren

Parketvloeren zijn de bouwplanken waarop de Parketloods is gebouwd. Wij zijn dagelijks bezig met het adviseren over parketvloeren, het inkopen van nieuwe vloeren en het opbouwen van relaties met onze leveranciers in Europa. Dit doen wij omdat we graag kwalitatieve, ecologisch verantwoorde en goed geprijsde vloeren aanbieden. Voor ons is het van belang dat de vloeren op een ecologische wijze worden geproduceerd zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven vragen.

In onze webshop en showroom vind je dan ook vloeren die:

  • Betaalbaar zijn / de beste prijs
  • eenvoudig te leggen zijn
  • van goede kwaliteit zijn
  • Ecologisch verantwoord geproduceerd zijn

Kortom, genoeg redenen om onze parketvloeren te kopen.
Meer informatie? Kom langs of bekijk onze website.

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Parketvloeren

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak