Parketvloeren

Ecologische parketvloeren | De beste prijs | Parketloods

Parketvloeren kopen voor een nieuwe look in huis? Een mooie passende parketvloer kopen voor een scherpe prijs? Neem dan een kijkje in de webshop van Parketloods. In de afgelopen 25 jaar, hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in mooie, betaalbare en ecologische parketvloeren. Via onze webshop kan je de vloer bekijken en bestellen. Ook nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Amsterdam.

Al vele jaren zijn wij een bekend begrip in de omgeving als het gaat om parketvloeren. Het doel van Parketloods is kwalitatief hoogwaardig en ecologisch verantwoord parketvloeren te leveren. Onder onze klanten bevinden zich parketwinkels, bedrijven, ZZP’ers maar ook particulieren. Vooral door onze zeer lage prijzen voor onze houten vloeren komen klanten bij ons terug. Echter niet alleen de aanschafprijs is belangrijk, ook de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid. Hierin zullen wij jou ook niet teleurstellen. Onze parketvloeren stralen inmiddels al in vele panden in de omgeving.

Parketvloeren in verschillende soorten bij Parketloods

Parketvloeren kopen voor een mooi kantoor? De winkel een mooie uitstraling geven met een eiken houten vloer? Of zoek je een vloer voor thuis? Een parketvloer die past bij jouw stijl?
Parketloods biedt jou een hoop verschillende soorten aan. Voor inspiratie neem je een kijkje op onze website. Zo hebben wij bijvoorbeeld Lamelparket / Multiplank houten vloeren. Dit is de nieuwe versie van parketvloeren. Deze vloeren zien er uit als massief houten vloeren, maar zijn dit niet. Eigenlijk bestaan deze planken uit verschillende lagen waarbij de toplaag van hardhout is.

Dan kan je nog kiezen uit massieve vloeren van eiken, welke een natuurlijke uitstraling geven aan jouw huis.

Verder vind je in ons assortiment de categorie 'goedkope parketvloeren' welke veel worden gekozen. Goedkoop maar ecologisch parket is een selectie van houten vloeren met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en speciaal groot ingekochte partijen.

Kenmerken van onze parketvloeren

Parketvloeren zijn de bouwplanken waarop de Parketloods is gebouwd. Wij zijn dagelijks bezig met het adviseren over parketvloeren, het inkopen van nieuwe vloeren en het opbouwen van relaties met onze leveranciers in Europa. Dit doen wij omdat we graag kwalitatieve, ecologisch verantwoorde en goed geprijsde vloeren aanbieden. Voor ons is het van belang dat de vloeren op een ecologische wijze worden geproduceerd zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven vragen.

In onze webshop en showroom vind je dan ook vloeren die:

  • Betaalbaar zijn / de beste prijs
  • eenvoudig te leggen zijn
  • van goede kwaliteit zijn
  • Ecologisch verantwoord geproduceerd zijn

Kortom, genoeg redenen om onze parketvloeren te kopen.
Meer informatie? Kom langs of bekijk onze website.

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Parketvloeren

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.