Ecologische parketvloeren | De beste prijs | Parketloods

Parketvloeren kopen voor een nieuwe look in huis? Een mooie passende parketvloer kopen voor een scherpe prijs? Neem dan een kijkje in de webshop van Parketloods. In de afgelopen 25 jaar, hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in mooie, betaalbare en ecologische parketvloeren. Via onze webshop kan je de vloer bekijken en bestellen. Ook nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Amsterdam.

Al vele jaren zijn wij een bekend begrip in de omgeving als het gaat om parketvloeren. Het doel van Parketloods is kwalitatief hoogwaardig en ecologisch verantwoord parketvloeren te leveren. Onder onze klanten bevinden zich parketwinkels, bedrijven, ZZP’ers maar ook particulieren. Vooral door onze zeer lage prijzen voor onze houten vloeren komen klanten bij ons terug. Echter niet alleen de aanschafprijs is belangrijk, ook de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid. Hierin zullen wij jou ook niet teleurstellen. Onze parketvloeren stralen inmiddels al in vele panden in de omgeving.

Parketvloeren in verschillende soorten bij Parketloods

Parketvloeren kopen voor een mooi kantoor? De winkel een mooie uitstraling geven met een eiken houten vloer? Of zoek je een vloer voor thuis? Een parketvloer die past bij jouw stijl?
Parketloods biedt jou een hoop verschillende soorten aan. Voor inspiratie neem je een kijkje op onze website. Zo hebben wij bijvoorbeeld Lamelparket / Multiplank houten vloeren. Dit is de nieuwe versie van parketvloeren. Deze vloeren zien er uit als massief houten vloeren, maar zijn dit niet. Eigenlijk bestaan deze planken uit verschillende lagen waarbij de toplaag van hardhout is.

Dan kan je nog kiezen uit massieve vloeren van eiken, welke een natuurlijke uitstraling geven aan jouw huis.

Verder vind je in ons assortiment de categorie 'goedkope parketvloeren' welke veel worden gekozen. Goedkoop maar ecologisch parket is een selectie van houten vloeren met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en speciaal groot ingekochte partijen.

Kenmerken van onze parketvloeren

Parketvloeren zijn de bouwplanken waarop de Parketloods is gebouwd. Wij zijn dagelijks bezig met het adviseren over parketvloeren, het inkopen van nieuwe vloeren en het opbouwen van relaties met onze leveranciers in Europa. Dit doen wij omdat we graag kwalitatieve, ecologisch verantwoorde en goed geprijsde vloeren aanbieden. Voor ons is het van belang dat de vloeren op een ecologische wijze worden geproduceerd zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven vragen.

In onze webshop en showroom vind je dan ook vloeren die:

  • Betaalbaar zijn / de beste prijs
  • eenvoudig te leggen zijn
  • van goede kwaliteit zijn
  • Ecologisch verantwoord geproduceerd zijn

Kortom, genoeg redenen om onze parketvloeren te kopen.
Meer informatie? Kom langs of bekijk onze website.

Maak je keuze

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!