Op zoek naar parketvloeren in Volendam? Voor de mooiste parketvloeren bent u bij De Parketloods aan het juiste adres

Parketvloeren kopen bij dé vloerenspecialist? Wanneer u zoekende bent naar de beste parketvloeren met een scherpe prijsgarantie dan moet u beslist bij De Parketloods zijn. Met onze jarenlange ervaring in de vloeren branche kunnen we bij De Parketloods u van echt advies op maat voorzien. Een parketvloer met een luxueuze en natuurlijke uitstraling blijft toch een favoriet in de diverse vloerafwerkingen die we u kunnen aanbieden.

Onze parketvloeren worden bij de fabriek netjes afgeschuurd en worden vervolgens afgewerkt met 7 laklagen of 2 lagen olie. Elke behandeling voor een parketvloer heeft zijn eigen voordelen. De houtstructuur blijft de reden waarom een parketvloer zoveel aantrekkingskracht heeft. De naam parketvloeren is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten hout dat in meerdere lagen wordt samengeperst. Onze parketvloeren zijn verkrijgbaar in brede planken maar ook in smalle planken, compleet naar uw wens.

Duurzame economische verantwoorde parketvloeren

Onze parketvloeren worden met veel aandacht voor het milieu geproduceerd. Wij importeren onze parketvloeren direct van de fabriek uit Polen en leveren deze voornamelijk aan klanten in de buurt van Volendam en omgeving. Deze producent heeft eigen plantages volgens het FSC-norm, maar voert ook een 1-op-1 beleid. Dat betekent dat elk pakket parketvloer die u bij ons afneemt, daarvoor wordt een boom voor terug geplant. En van het restafval wat overblijft wordt weer geproduceerd voor andere doeleinden, hierbij kunt u denken aan, eco briketten van zaagsel, als een vervanging voor openhaardhout, kool en olie.

Verschillende soorten parketvloeren verkrijgbaar bij De Parketloods

Bij De Parketloods zijn er verschillende soorten parketvloeren verkrijgbaar. U vraagt het De Parketloods levert het. Hierbij kunt u denken aan:

  • Lamelparket
  • Massief parket
  • Visgraat en tapis parket
  • Plinten
  • Toebehoren
  • Ondervloeren voor een parketvloer

Heeft u verder nog vragen over onze parketvloeren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Hebben we uw interesse al gewekt? Kom dan snel langs in onze Showroom.

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!