Volendam

Op zoek naar parketvloeren in Volendam? Voor de mooiste parketvloeren bent u bij De Parketloods aan het juiste adres

Parketvloeren kopen bij dé vloerenspecialist? Wanneer u zoekende bent naar de beste parketvloeren met een scherpe prijsgarantie dan moet u beslist bij De Parketloods zijn. Met onze jarenlange ervaring in de vloeren branche kunnen we bij De Parketloods u van echt advies op maat voorzien. Een parketvloer met een luxueuze en natuurlijke uitstraling blijft toch een favoriet in de diverse vloerafwerkingen die we u kunnen aanbieden.

Onze parketvloeren worden bij de fabriek netjes afgeschuurd en worden vervolgens afgewerkt met 7 laklagen of 2 lagen olie. Elke behandeling voor een parketvloer heeft zijn eigen voordelen. De houtstructuur blijft de reden waarom een parketvloer zoveel aantrekkingskracht heeft. De naam parketvloeren is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten hout dat in meerdere lagen wordt samengeperst. Onze parketvloeren zijn verkrijgbaar in brede planken maar ook in smalle planken, compleet naar uw wens.

Duurzame economische verantwoorde parketvloeren

Onze parketvloeren worden met veel aandacht voor het milieu geproduceerd. Wij importeren onze parketvloeren direct van de fabriek uit Polen en leveren deze voornamelijk aan klanten in de buurt van Volendam en omgeving. Deze producent heeft eigen plantages volgens het FSC-norm, maar voert ook een 1-op-1 beleid. Dat betekent dat elk pakket parketvloer die u bij ons afneemt, daarvoor wordt een boom voor terug geplant. En van het restafval wat overblijft wordt weer geproduceerd voor andere doeleinden, hierbij kunt u denken aan, eco briketten van zaagsel, als een vervanging voor openhaardhout, kool en olie.

Verschillende soorten parketvloeren verkrijgbaar bij De Parketloods

Bij De Parketloods zijn er verschillende soorten parketvloeren verkrijgbaar. U vraagt het De Parketloods levert het. Hierbij kunt u denken aan:

  • Lamelparket
  • Massief parket
  • Visgraat en tapis parket
  • Plinten
  • Toebehoren
  • Ondervloeren voor een parketvloer

Heeft u verder nog vragen over onze parketvloeren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Hebben we uw interesse al gewekt? Kom dan snel langs in onze Showroom.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Parketvloeren | Volendam

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer