Alkmaar

Uitgebreid pakket aan parketvloeren in Alkmaar bij Parketloods 

Parketvloeren kopen bij een vloerenspecialist in de buurt van Alkmaar? Wil je graag de beste parketvloeren in Alkmaar voor de scherpste prijs? Dan nodigen wij u uit om bij ons langs te komen of om op onze webshop te kijken. Wij hebben veel verschillende parketvloeren die wij zelfs voor u op maat en naar wens kunnen maken. Maar waarom parketvloeren? Parketvloeren leven en hebben een natuurlijke uitstraling. Parketvloeren worden hedendaags nog steeds gezien als één van de mooiste vloerafwerkingen die je kan hebben. Onze parketvloeren worden bij de fabriek afgeschuurd en vervolgens afgewerkt met zeven lagen lak of twee lagen olie. Elke parketvloer behandeling, olie of lak, heeft daarbij zijn eigen voordelen. De houtstructuur blijft de reden waarom een parketvloer zoveel aantrekkingskracht heeft. De naam parketvloeren is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse soorten houten vloeren die massief en uit diverse lagen bestaan. Parketvloeren zijn er in brede planken en smalle planken te verkrijgen. Bij Parketloods verkopen wij ze allemaal. Wij leveren de parketvloer bij u in Alkmaar en kunnen de vloer als u wilt ook laten leggen door één van onze specialisten. 

Duurzame eco parketvloeren 

Bij Parketloods hebben wij veel oog voor duurzaamheid. Het begint al bij de productie van het hout voor de parketvloeren in Alkmaar. Deze worden met veel aandacht voor het milieu geproduceerd. Wij importeren onze parketvloeren namelijk direct vanuit de fabriek in Polen en leveren deze voornamelijk aan klanten in de buurt van Alkmaar en omgeving. Onze producent heeft eigen plantages volgens het FSC-norm, maar voert ook een 1-op-1 beleid. Dat wil zeggen dat voor elke afgenomen pakket parketvloer, een boom terug gepland wordt. Onze producent produceert van het restafval, eco briketten van zaagsel. Dit wordt gebruikt als een vervanging voor openhaardhout, kool en olie. 

Verschillende soorten parketvloeren 

Bij Parketloods zijn verschillende soorten parketvloeren voor u in Alkmaar verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld uit onderstaande parketvloeren of accessoires: 

  • Lamelparket 
  • Massief parket 
  • Visgraat en tapis parket 
  • Plinten 
  • Toebehoren 
  • Ondervloeren voor een parketvloer 

Heb je nog vragen over parketvloeren die je graag beantwoord wilt hebben? Wij ontvangen graag een e-mail van je op info@parketloods.nl Ook kun je bij ons vanuit Alkmaar langskomen. We zien je graag! 

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Parketvloeren | Alkmaar

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!