Eiken vloeren

Eiken vloeren geliefd onder onze klanten in de omgeving

Eiken vloeren bekijken en kopen die sfeer en warmte in jouw huis brengen? Op zoek naar tijdloze eiken vloeren die passen binnen elk interieur? Kom dan naar Parketloods of bekijk onze website. Parketloods is een vloerenspecialist die een ruim aanbod eiken vloeren aanbiedt. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen uit verschillende kleuren, soorten en maten eiken vloeren zoals:

  • Luxe plint 60x15 edelfineer eiken onbehandeld 2,4m
  • Luxe plint 60x15 edelfineer eiken naturel geolied 2,4m
  • edelfineer profiel 78
  • wit edelfineer profiel 58

Door dit ruime aanbod eiken vloeren vind je bij ons beslist wat je zoekt.

Eiken vloeren uit Polen

Onze eiken vloeren komen voornamelijk uit Polen direct van de fabriek vandaan. Al onze eiken vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig en ecologisch verantwoord gemaakt en voldoen aan de FSC norm. Eiken vloeren zijn al sinds de middeleeuwen populair als houten vloer aangezien de eiken vloer een van de sterkste Europese vloeren is die gelegd kan worden. De mogelijkheden van eiken vloeren met betrekking tot de afwerking lopen uit een van oliën, lakken en in de wax zetten. Het onderhoud van eiken vloeren is eenvoudig. Onze eiken vloer kan meerdere malen gerenoveerd worden, normaal dient een lak vloer eens in de 10 a 15 jaar gerenoveerd te worden en een goed onderhouden olie vloer kan nog langer mee.

Eiken vloeren en plinten

Naast het leveren van eiken vloeren kun je ook terecht voor een groot aanbod in eiken plinten die bijzonder goed aansluiten bij de eiken vloeren. Weet je het even niet? Is de keuze te lastig in het maken van alle eiken vloeren op onze website. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze loods te Krimpen aan de Lek en wij helpen jou graag verder. De eiken vloeren van de Parketloods zijn niet voor niets al vele jaren geliefd onder bedrijven, particulieren en ZZPers!

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken vloeren

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Kom naar onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees hier meer.