Eiken vloeren

Eiken vloeren geliefd onder onze klanten in de omgeving

Eiken vloeren bekijken en kopen die sfeer en warmte in jouw huis brengen? Op zoek naar tijdloze eiken vloeren die passen binnen elk interieur? Kom dan naar Parketloods of bekijk onze website. Parketloods is een vloerenspecialist die een ruim aanbod eiken vloeren aanbiedt. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen uit verschillende kleuren, soorten en maten eiken vloeren zoals:

  • Luxe plint 60x15 edelfineer eiken onbehandeld 2,4m
  • Luxe plint 60x15 edelfineer eiken naturel geolied 2,4m
  • edelfineer profiel 78
  • wit edelfineer profiel 58

Door dit ruime aanbod eiken vloeren vind je bij ons beslist wat je zoekt.

Eiken vloeren uit Polen

Onze eiken vloeren komen voornamelijk uit Polen direct van de fabriek vandaan. Al onze eiken vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig en ecologisch verantwoord gemaakt en voldoen aan de FSC norm. Eiken vloeren zijn al sinds de middeleeuwen populair als houten vloer aangezien de eiken vloer een van de sterkste Europese vloeren is die gelegd kan worden. De mogelijkheden van eiken vloeren met betrekking tot de afwerking lopen uit een van oliën, lakken en in de wax zetten. Het onderhoud van eiken vloeren is eenvoudig. Onze eiken vloer kan meerdere malen gerenoveerd worden, normaal dient een lak vloer eens in de 10 a 15 jaar gerenoveerd te worden en een goed onderhouden olie vloer kan nog langer mee.

Eiken vloeren en plinten

Naast het leveren van eiken vloeren kun je ook terecht voor een groot aanbod in eiken plinten die bijzonder goed aansluiten bij de eiken vloeren. Weet je het even niet? Is de keuze te lastig in het maken van alle eiken vloeren op onze website. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze loods te Krimpen aan de Lek en wij helpen jou graag verder. De eiken vloeren van de Parketloods zijn niet voor niets al vele jaren geliefd onder bedrijven, particulieren en ZZPers!

Maak je keuze

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken vloeren

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De Parketloods is tijdens de lockdown open!

Hoe kunt u ons bereiken?

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

U bent weer welkom in onze showroom! Maak nu een afspraak in onze showroom voor écht deskundig advies over uw nieuwe houten vloer. Op 1,5 meter afstand uiteraard.

Wilt u liever nog niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen. Een showroom of videobel afspraak plant u eenvoudig zelf in onze afsprakenplanner.

Maak direct een afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:

Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:

Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken. Een bestelling ophalen zonder afspraak is voorlopig helaas nog niet mogelijk i.v.m. de aangepaste corona maatregelen.

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is tijdens de lockdown open!
Lees hier meer