Zoeken gehele website...
Zoek!
Wij verkopen eiken vloeren tegen absolute bodemprijzen in Monnickendam en omgeving
Monnickendam

Wij verkopen eiken vloeren tegen absolute bodemprijzen in Monnickendam en omgeving

Eiken vloeren bekijken bij een specialist in de buurt van Monnickendam? De Parketloods is de markt van eiken vloeren binnen gestormd in 2010 en is nu niet meer weg te denken. Wat maakt de Parketloods in de buurt van Monnickendam en haar eiken vloeren zo uniek? Simpel onze prijs kwaliteit verhouding maken dat onze eiken vloeren de beste keus is. De kwaliteit eiken vloeren die wij leveren voor de prijzen die wij rekenen is ongeëvenaard in Nederland. Wij importeren onze eiken vloeren direct vanaf de fabriek in Polen, geen tussenpersonen, geen extra transport kosten, geen hoofdkantoor, gewoon geen poes pas. Wij verkopen onze eiken vloeren vanuit onze webshop aan klanten in de buurt van Monnickendam en omgeving maar u kunt bij ons ook terecht in onze winkel/loods. Heeft u dan ook nog twijfel bij onze eiken vloeren dan halen wij ze op deze manier helemaal bij u weg. Wij zijn een echt bedrijf met een bezoek locatie, en staan 100% achter ons product.

Keuze voor eiken vloeren

Eenmaal kennis gemaakt met onze eiken vloeren in de buurt van Monnickendam dan is de keus snel gemaakt dat beloven wij u! Eiken vloeren zijn verkrijgbaar tegen bodemprijzen bij de Parketloods! Enkele voorbeelden van eiken vloeren die wij leveren in de buurt van Monnickendam zijn:

  • 22cm rustiek eiken houten lamelparket vloer met 6mm top
  • Warm Wit 18cm Rustiek Eiken Houten Lamelparket Vloer
  • Rustiek A eiken naturel olie lamelparket houten vloer
  • Eiken houten vloer 18cm rustiek onbehandeld 4mm toplaag

Meer informatie over deze eiken vloeren kunt u vinden op onze website. Ook kunt u bij ons langskomen in de buurt van Monnickendam. Hier staat ons team voor u klaar om u te voorzien van advies op maat.

Voordelen van eiken vloeren

Veel van onze klanten in de buurt van Monnickendam kiezen voor eiken vloeren. Eiken vloeren zijn namelijk een ware eye catcher in uw huis. Daarnaast zijn onze eiken vloeren hygiënisch en vragen ze weinig onderhoud. Wilt u meer sfeer en warmte in uw huis in de buurt van Monnickendam? Kies dan voor eiken vloeren. Eiken vloeren zijn tijdloos en passen in elk interieur. Daarnaast zijn eiken vloeren verkrijgbaar in diverse soorten. Informeer naar de mogelijkheden bij Parketloods.

ParketLoods logo
ParketLoods
Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods