Eiken vloeren tegen bodemprijzen in Heemskerk  

Eiken vloeren bekijken bij een specialist in de buurt van Heemskerk? De Parketloods is de markt van eiken vloeren binnengestormd in 2010 en is nu niet meer weg te denken. Wat maakt de Parketloods en haar eiken vloeren voor de inwoners van Heemskerk zo uniek? Dat is simpel, namelijk door onze prijs-kwaliteitverhouding. De goed kwalitatieve eiken vloeren die wij leveren voor de prijzen die wij rekenen, is ongeëvenaard in Nederland. Wij importeren namelijk onze eiken vloeren direct vanaf de fabriek in Polen. Dat betekent geen tussenpersonen, geen extra transport kosten, geen hoofdkantoor, gewoon geen poes pas. Hierdoor kunnen wij onze eiken vloeren voor een goede prijs aan u in Heemskerk verkopen.  

Wij verkopen onze eiken vloeren vanuit onze webshop aan klanten in Heemskerk en omgeving. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht in onze showroom. Kunt u vanaf onze webshop niet goed zien of de vloer erbij zit die u graag wilt? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze door onze kennis over eiken vloeren met u te delen.  

Keuze voor eiken vloeren 

Eenmaal kennis te hebben gemaakt met onze eiken vloeren, is de keuze snel gemaakt. Na een bezoek in onze showroom weet u dat u aan het juiste adres bent voor een eiken vloer in Heemskerk. Onze eiken vloeren zijn namelijk verkrijgbaar tegen bodemprijzen bij de Parketloods! Enkele voorbeelden van eiken vloeren die wij leveren in Heemskerk zijn: 

  • 22cm rustiek eikenhouten lamelparket vloer met 6mm top 
  • Warm Wit 18cm Rustiek Eiken Houten Lamelparket Vloer 
  • Rustiek A eiken naturel olie lamelparket houten vloer 
  • Eikenhouten vloer 18cm rustiek onbehandeld 4mm toplaag 

Meer informatie over deze eiken vloeren kunt u vinden op onze website. Ook kunt u bij ons langskomen in onze showroom. Hier staat ons team voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. 

Voordelen van eiken vloeren 

Veel van onze klanten in Heemskerk kiezen voor eiken vloeren. Eiken vloeren zijn namelijk een ware eye catcher in uw huis. Daarnaast zijn onze eiken vloeren hygiënisch en vragen ze weinig onderhoud. Wil je meer sfeer en warmte in jouw huis in Heemskerk? Kies dan voor eiken vloeren. Eiken vloeren zijn tijdloos en passen in elk interieur. Daarnaast zijn eiken vloeren verkrijgbaar in diverse soorten. Informeer naar de mogelijkheden bij Parketloods en vind de eiken vloer die bij u past. 

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!