Eiken parket verkrijgbaar bij Parketloods scherp geprijsd

 

Eiken houten duoplank 18cm rustiek
Eiken houten duoplank 18cm €42.95/ m2
Eiken Lamelparket naturel geolied en afgewerkt met 2x uv naturel olie
Rustiek eiken houten lamelparket vloer €53.95/m2
 Legklare geoliede visgraat van 12x60cm
Legklare geoliede visgraat 12x60cm €69.95/m2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiken parket in uw nieuwe woning laten leggen? Op zoek naar een vloerspecialist waar u kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar eiken parket vloer kunt kopen? Dan is Parketloods hét aangewezen adres. Parketloods heeft een uitgebreid assortiment met vloeren waaronder eiken parket. Door de variatie kunnen wij in elke klantwens voorzien. Eiken parket van Parketloods onderscheid zich in kwaliteit en prijs. Wij werken samen met betrouwbare en goede fabrikanten die oog hebben voor een beter milieu. Kortom, als u kiest voor een eiken parket vloer bij Parketloods bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Milieu vriendelijk
  • Duurzaam
  • Passend bij uw wensen

Eiken parket zelf leggen

Het parket wordt kant en klaar afgeleverd, dat wil zeggen dat de vloerdelen zijn afgewerkt met olie of meerdere laklagen. Het parket is voorzien van een kliksysteem, door de eenvoudige klikverbinding is het daarom ook goed mogelijk om uw vloer zelf te leggen. Op deze site staan tips en uitleg om het ideale resultaat te bereiken. Daarnaast wordt het parket van de Parketloods altijd netjes verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing en u kunt altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft. Tevens heeft onze loods een drooginstallatie, zodat de pakken met vloerdelen bij levering altijd het juiste vochtpercentage hebben.

Eiken parket vloer

Als u kiest voor een eikenhouten parket van de Parketloods, dan haalt u niet alleen een authentieke parketvloer in huis, maar tevens kan deze investering ervoor zorgen dat de waarde van uw huis zal stijgen, mits u uw vloer goed onderhoudt. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van uw vloer, en zorgt ervoor dat u nog jaren van uw vloer kan genieten. Wilt u meer informatie over de juiste behandeling van uw parketvloer? Kijk dan hier.

Wilt u weten hoeveel zo’n prachtige eiken parketvloer u gaat kosten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of bereken en bestel uw nieuwe vloer zelf in onze webwinkel.

Daarnaast hebben wij elke week wisselende aanbiedingen en verschillende restpartijen, dus houd de site goed in de gaten voor extra voordeel.

Maak a.u.b. uw keuze: