Parketvloeren bij Parketloods in de buurt van Weesp


Uitgebreid pakket aan parketvloeren bij Parketloods in de buurt van Weesp

Eiken houten vloer 18cm rustiek gerookt geolied 4mm top
Eiken houten vloer 18cm rustiek gerookt geolied 4mm top
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parketvloeren kopen bij een vloerenspecialist in de buurt van Weesp? Wilt u graag de beste parketvloeren voor de scherpste prijs in de buurt van Weesp? Kom dan naar Parketloods. Parketvloeren die koop je bij de Parketloods Parketvloeren leven en hebben een natuurlijke uitstraling. Parketvloeren worden hedendaags nog steeds gezien als een van de mooiste vloer afwerkingen die je kan hebben. Onze parketvloeren worden bij de fabriek afgeschuurd en vervolgens afgewerkt met 7 lagen lak of 2 lagen olie. Elke parketvloer behandeling, olie of lak, heeft zijn eigen voordelen. De houtstructuur blijft de rede waarom een parketvloer zoveel aantrekkingskracht heeft. De naam parketvloeren is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse soorten houten vloeren die massief en uit diverse lagen bestaan. Parketvloeren zijn er in brede planken en smalle planken te verkrijgen bij Parketloods in de buurt van Weesp.

Duurzame eco parketvloeren

Onze parketvloeren worden met veel aandacht voor het milieu geproduceerd. Wij importeren onze parketvloeren direct van de fabriek uit Polen en leveren deze voornamelijk aan klanten in de buurt van Weesp en omgeving. Deze producent heeft eigen plantages volgens het FSC-norm maar voert ook een 1-op-1 beleid. Dat wil zeggen elke pakket parketvloer die u bij ons afneemt daarvoor wordt een boom voor terug geplant. Onze producent produceert van het restafval wat overblijft bij de productie van parketvloer eco briketten van zaagsel, als een vervanging voor openhaardhout, kool en olie.

Verschillende soorten parketvloeren

Bij Parketloods in de buurt van Weesp zijn verschillende soorten parketvloeren verkrijgbaar. Kies onder uit onze parketvloeren of accessoires:

  • Lamelparket
  • Massief parket
  • Visgraat en tapis parket
  • Plinten
  • Toebehoren
  • Ondervloeren voor een parketvloer

Heeft u nog vragen over parketvloeren die u graag beantwoord wilt zien? e-mail ons dan info@parketloods.nl Ook kunt u bij ons langskomen in de buurt van Weesp.

Laat uw reactie achter